MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.529
EURO
34.865
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Toprak : Derbi gününün atmosferi

Erdoğan Toprak; derbiden takımın son durumuna, Schuster’in açıklamalarından devletten talep edilen 10 milyon euro'ya kadar birçok konuya açıklık getirdi.
24.11.2010 23:43

-DERBİYİ KAZANMAK İSTİYORUZ- 
Hafta sonunda oynanacak derbiyi değerlendirerek sözlerine başlayan Erdoğan Toprak, "Türkiye'nin iki büyük kulübünün karşı karşıya gelmesi her zaman heyecan yaratmıştır. Onun için bizim de heyecanımız büyük. Beşiktaş olarak derbiyi kazanmak istiyoruz. Bunun için de elimizden gelen tüm gayreti; takım ve yönetim olarak göstereceğiz” dedi. 

Derbilerin atmosferinin farklı olduğunu dile getiren Toprak, “Derbi gününün atmosferi çok önemli. Ancak bizim bu derbiye çok iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Bobo, Sivok, Ernst, Quaresma, Ersan Gülüm, Rüştü gibi oyuncularımız sakat. Buna karşın son güne kadar bazı sürprizler olabilir ve isim vermek istemiyorum ama kadroya sürpriz isimler katılabilir” şeklinde konuştu. 

Derbiye atanan Cüneyt Çakır’a da değinen Erdoğan Toprak, “Hakemlerle ilgili yorum yapmamayı düşünmüyoruz. Hata da yapabilirler. Art niyetten hata yapacaklarını zannetmiyorum. Hakem hatasının, takımların kaderini etkilememesini istiyoruz” dedi. 


Beşiktaş teknik direktörü Schuster’in ilk 11'de sürekli değişiklik yapmasının tepkiye neden olduğunun hatırlatılması üzerine Erdoğan Toprak, “Takım 11'iyle ilgili olarak Schuster'e güveniyoruz. Şanssızlıklarımız var; ama bu şanssızlıklarımız hocaya güvenimizi azaltmıyor. Türk halkı olarak kısa vadeli olarak sonuç almaya odaklandığımız için tepkimiz ani oluyor. 
Her iş konusunda olduğu gibi futbolda da uzun vadeli başarılar geliyor. Bunun için alt yapıya önem verilmesi, kadronun oluşturulması ve bunlardan da uzun vadede verim almamız gerekiyor" ifadelerini kullandı. 

Beşiktaş’ın 3 ayrı kulvarda mücadele ettiğini vurgulayan Beşiktaş başkan yardımcısı, “Avrupa’da, ligde ve kupada mücadele ediyoruz. Belki ligin 13. haftası geride kaldı; ama geride 28 maç oynadık. Bazı şanssızlıklarımız var, tüm bunlara karşın kadromuza da güveniyoruz. Tüm bunların üstesinden gelebilecek durumdayız. Beşiktaş'ta forma giyen tüm oyunculara güvenimiz tam” dedi. 

-SCHUSTER’İN AÇIKLAMASI MAKSADINI AŞMIŞTIR - 
Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster’in “Rakiplerimiz 1960’ların futbolunu oynuyor” söylemine de değinen Erdoğan Toprak, “Bu açıklamalar sıkıntılı sonuçlardan sonra geldi ve bazı açıklamaları maksadını aşmıştır. Schuster deneyimli bir teknik direktör; buna karşın maçın atmosferinden dolayı maksadını aşan konuşma yapmıştır” şeklinde konuştu. 

-BU İŞLER NASIL OLUR BİLİRİZ- 
Beşiktaş’ın Turizm Bakanlığı’na bağlı Türkiye Tanıtım Fonu’ndan 10 milyon dolar talep etmek için kolları sıvadığı haberini de yalanlayan Erdoğan Toprak, “Bu haber doğru değil. Bu haber sadece yoruma veya iyi niyete dayalı yapılmış. Beşiktaş camiası olarak devletten kaynak talep edilmesinin şartlarını ve bu süreçteki prosedürleri biliyoruz. Biz böyle gayri ciddi bir olaya girmeyiz” ifadesini kullandı. 

Galatasaray'a geçmişte verilen paraya da değinen Toprak, “Ezeli rakibimize bu paralar verilmiştir, ancak o paranın verilmesi için o zaman bir yasa çalışması yapıldı. O para parlamentodan geçilerek verildi. Eğer biz de böyle bir başarı gerçekleştirirsek, devlet zaten kendiliğinden gerekeni yapar; ancak biz devletten herhangi bir para talebinde bulunmadık” açıklamasını yaptı. 

Çok iyi oyuncular aldıklarını hatırlatan Erdoğan Toprak; “Iverson’ın transferiyle ilgili olarak Amerika’da 107 haber çıktı. Bu tür katkılarımız ülkemiz için daha da artarak devam edecek. Biz bu ülkenin takımıyız. Sorumluluklarımızın farkındayız" diyerek sözlerini noktaladı.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0