MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3427
EURO
34.8336
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trabzon'da Ersun Yanal krizi

Trabzonspor'un sezon başında yollarını ayırdığı Teknik Direktör Yanal'a vadesi geçmiş 375 bin euro borcu bulunduğu ve bu ödemeyi henüz yapmadığı ortaya çıktı.
08.10.2015 10:05
Milliyet'in haberine göre; Son üç haftadır aldığı kötü saha sonuçlarıyla taraftarını hayal kırıklığına uğratan, bunun yanı sıra ciddi bir mali kriz yaşayan Trabzonspor’da haciz kapıya dayandı. Bordo-mavili kulübün sezon başında yollarını ayırdığı teknik direktör Ersun Yanal’a vadesi geçmiş 375 bin euro borcu bulunduğu ve bu ödemeyi henüz yapmadığı ortaya çıktı. 

1 Temmuz 2015 tarihinde istediği transfer yapılmadığı için karşılıklı olarak sözleşmesini fesh eden Yanal’a 5 aylık alacağı olan 600 bin euro karşılığı çek veren ve bunları Kasım ayı sonuna kadar ödeyeceğini taahhüt eden Trabzonspor kulübünün, geçen sürede paranın sadece 150 bin euroluk bölümünü ödediği, diğer çeklerin karşılığının ise çarşamba gününe kadar yatırılmadığı kaydedildi. 

Vadesi geçmiş çekler için icraya gitmeye hazırlanan deneyimli teknik direktörün, alacaklarını tahsil etmek için bu yolu tercih etmesi halinde bordo-mavili kulübün nasıl bir yol izleyeceği merak konusu olurken, futbolcuların geciken alacakları için de kaynak arayışının sürdüğü vurgulandı. 

HESABA YATMADI
Bilindiği gibi Yanal’ın ayrılmasından sonra Shota Arveladze göreve getirilmiş ve iki yıllık sözleşme imzalanan Gürcü teknik adama yılda 1 milyon 200 bin euro ödeneceği Kamu Aydınlatma Platformu’na bildirilmişti. Sezon başında göreve getirilen Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın ise yıllık ücretinin 800 bin dolar olduğu açıklanmıştı. 

Mali olarak zor günler geçiren bordo-mavili kulüpte daha önce eski teknik direktör Vahid Halilhodzic ile Ersun Yanal’ın paralarının ödendiği, iki yıl önce takımın başında olan Mustafa Akçay’ın alacağı olan 25 bin liranın henüz hesabına yatırılmadığı öne sürülmüştü. 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0