MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trabzon'da Papis Cisse sesleri!

Trabzonspor'da teknik Direktör Şota Arveladze, Newcastle United'ın golcü oyuncusu Papis Cisse'yi transfer etmek istiyor.
15.07.2015 11:20

Trabzonspor'da teknik Direktör Şota Arveladze, Cardozo ve Deniz'in sakatlıkları nedeniyle forvet hattına bir oyuncu daha alınmasını istiyor. Uzun maratonda sıkıntı yaşamak istemeyen genç çalıştırıcı, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Sportif Direktör Süleyman Hurma'yla yaptığı transfer zirvesinde hücumun Papiss Cisse ile güçlendirilmesini istedi. Zirvede ortaya çıkan bir diğer isim de Southampton'la sözleşmesi sona eren Pablo Daniel Osvaldo'ydu; ancak Gürcü futbol adamı, ilk tercinin Senegalli yıldız olduğunu dile getirdi.

4,5 MİLYON EURO

Newcastle United ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan Cisse'nin bonservis bedeli 8 milyon Euro olarak belirlenirken, Trabzonspor'un 4.5 milyon Euro'yu gözden çıkardığı bilgisine ulaşıldı.

CISSE ÇOK İSTİYOR

Türkiye'de forma giyen Demba Ba ve Sow'dan bilgi alan Cisse'nin, Türkiye'de oynamaya sıcak baktığı öğrenilirken son kararı kulübü verecek. İngiliz ekibi, ücret konusunda indirime giderse Cisse, Trabzonspor formasını giyebilir.

SPONSOR DESTEĞİ

Bordo mavililerin bu rakamı, geçtiğimiz günlerde Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun sponsorluk görüşmelerinde bulunmak için Avusturya'ya gittiği Swarovski'den karşılamayı planladığı bildirildi.

CISSE OLMAZSA OSVALDO

Cisse ile anlaşılamazsa ibre Osvaldo'ya dönecek. Trabzonspor ayrıca savunma için de Spartak Moskova'da forma giyen Serdar Taşçı'yı bitirmek için yoğun mesai harcıyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0