MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.554
EURO
34.802
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trabzon'dan Çakır'a büyük tepki!

Trabzonspor'da Galatasaray maçının hakemi Cüneyt Çakır'a yönelik tepkiler dinmek bilmiyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Trabzonspor ikinci başkanı Yakup Arslan, Cüneyt Çakır'ın kendileri aleyhine verdiği kararları Galatasaray'a göstermekte cesur d
22.09.2015 15:25
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan ikinci başkan Yakup Arslan, "Bize verdiği kararları rakibe veremedi. Cesaret edemedi. Kendisine yakışmayan bir maç yönetti. Biraz insaflı, vicdanlı olmak gerekiyor. Bize yaptığı hatayı acaba bir İstanbul takımına yapsaydı bu kadar rahat uyur muydu?" dedi.

"Bedeli ödenmeli"

Arslan, hataların bedelinin ödenmesi gerektiğini savunarak, ‘’Cüneyt Çakır, Türkiye'nin en iyi hakemlerinden biri. Ama yönettiği büyük maçlarda Anadolu takımları mağdur oluyor. Her takım maçtan önce hakemle ilgili açıklama yapıyor. Biz yapmıyoruz. 5 penaltımız verilmedi. Damarımıza basılmasın. Yapılan bu hataların bedeli ödenmeli’’ dedi.

"Onur’u 1 maçla eleştirmezsiniz"

Yakup Arslan, ‘’Trabzon bu kaleciyle şampiyon olamaz’’ sözü için ise ‘’Bunu kabul etmiyoruz. Onur Türkiye’nin en iyi kalecilerinden bir tanesidir. Uzun bir sakatlık geçirdi. Hemen eski formuna ulaşması kolay değil. Biz Onur’la daha önce şampiyonluğa gittik. Yine gideriz. Bizim kaptanımızdır. Bizim şampiyonluğa inancımız hiç değişmedi. Türkiye’nin en iyi top oynayan takımı Trabzonspor’dur. Şampiyon olacağız. Camiamız birlik oluyor. Bakın biz birlik olduğumuzda önümüzde hiçbir engel durmuyor. Birlikteliğimiz güçlenirse şampiyon oluruz’’ ifadelerini kullandı. 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0