MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3304
EURO
35.1901
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trabzonspor Onazi transferinde sona yaklaştı

Dış transferde hızlanan Trabzonspor'un İtalya'nın Serki A ekiplerinden Lazio'nun onrta saha oyuncusu Ogenyi Onazi ile yaptığı görüşmelerde sona yaklaştığı öğrenildi.
19.07.2016 14:38
Bordo-mavili takım, 2'nci etap kamp çalışmaları öncesi dış transferi önemli ölçüde tamamlamak için harekete geçti.

Bugüne kadar kadrosuna sadece 20 yaşındaki forvet oyuncusu Ramil Sheiadev'i katan, sol bek Luis İbanez ile görüşmelere başlandığını duyuran bordo mavililerin, görüşme halinde olduğu Laziolu Ogenyi Onazi'nin transferinde de büyük ilerleme sağladı.

RESMİYETE DÖKÜLECEK

Orta sahayı 23 yaşındaki Nijeryalı oyuncu ile güçlendirmek isteyen Trabzonspor'un transferi 2-3 gün içerisinde açıklayarak resmiyete dökebileceği bildirildi. İtalya Seri A ekiplerinden Lazio ile geride kalan sezonda 21 maça çıkan orta saha oyuncusu, 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Onazi'nin Lazio ile 2018'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

CASTİLLO VE BERO'DA SONA DOĞRU

Bu arada Trabzonspor'un FC Dallas takımında forma giyen kanat oyuncusu Fabian Castillo ve AS Trencin formasını terleten orta saha oyuncusu Matus Bero ile de temaslarını sürdürdüğü ifade edildi. 6 hazırlık maçının oynanacağı Macaristan kampına kadar bu transferleri sonuçlandırmayı hedefleyen bordo mavililerin, Castillo ve Bero ile de anlaşmaya yakın olduğu bildirildi.


GENÇLERİN KADERİ MACARİSTAN'DA BELLİ OLACAK

Trabzonspor'un Slovakya kamp kadrosuna dahil ettiği genç oyuncular için kararın Macaristan kampında verileceği öğrenildi. Yeni sezonda 24 kişilik kadro ile mücadele etmeyi planlayan ve bu planlamada 4-5 genci kadroda bulundurmayı hedefleyen bordo mavililerde, genç oyuncuların durumuna Macaristan kampı sonrasında karar verileceği belirtildi.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın Macaristan kampında oynanacak hazırlık maçlarında gençlerin performansını iyice gözlemleyip, gelecekleri hakkında son kararı vereceği ifade edildi. Slovakya kampında gençler arasında özellikle Abdülkadir Ömür ön plana çıkan isim olmuştu.

TAKIM TOPLANIYOR

Slovakya'nın Samorin kasabasında gerçekleştirilen 1'inci etap kamp çalışmalarının ardından yurda dönen Trabzonspor'da, futbolculara verilen 3 günlük izin yarın doluyor. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde izinli oyuncuların da katılımıyla tam kadro toplanması beklenen bordo mavililer, 24 Temmuz'da başlayacak Macaristan kampına kadar çalışmalarını kulübün tesislerinde sürdürecek.
 
İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0