MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5917
EURO
34.8406
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trabzonspor'un Gaziantep maçı 11'i

Trabzonspor, deplasmanda karşılaşacağı Gaziantepspor'u mağlup ederek zirvede rahat bir nefes almak istiyor.
26.11.2010 16:19

Süper Ligi'nde sezonun ilk yarısını zirvede tamamlamanın planlarını yapan Trabzonspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Gaziantepspor engelini kayıpsız geçmenin planlarını yapıyor. Bordo - mavili takımda Glowacki'nin sakatlığı devam ederken, hafta içerisinde sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Engin Baytar'ın durumunun ise maç saati belli olacağı açıklandı. Bordo - mavili yönetim ise futbolcuların moralini daha da artırmak için maç öncesi ödeme yaptı. Maç içinde önemli bir prim koyan bordo - mavili idareciler, federasyondan gelen tüm parayı oyuncuların ödemelerini yatırmayı tercih ediyor.

EGEMEN: "ZOR OLACAK AMA KAZANMALIYIZ"

Trabzonspor savunmasının vazgeçilmezlerinden Egemen Korkmaz, Gaziantepspor maçının çok zor geçeceğini belirterek, "Geçtiğimiz hafta Eskişehirspor karşısında aldığımız beraberlikten sonra bu maçı mutlaka kazanmak zorundayız. Ancak rakibimizde ligin gerçekten çok iyi futbol oynayan takımlarından birisi. Kendi seyircileri önünde onlarda kazanmak için ne gerekiyorsa yapacaklardır. Taraftarların çekişmeli bir maç izleyeceğine inanıyorum. Zor olacak ama orada kazanmalıyız" dedi.

ONUR: "SADECE BU MAÇI DÜŞÜNÜYORUZ"

Bordo - mavili takımın başarılı file bekçisi Onur ise hafta başından itibaren sadece Gaziantepspor maçını düşündüklerini belirterek, "Eskişehirspor maçını hemen unuttuk. Antrenmanlarda da moralimizi geri kazandık. Rakibimizi iyi analiz ettiğimizi düşünüyoruz. Ben kalede kendi üzerime düşeni yapacağım. Diğer takım arkadaşlarımın da görevlerini en iyi şekilde yapacağını düşünüyorum. Oradan galibiyetle dönüp, sezonun ilk yarısını zirvede bitirme adına önemli bir avantaj yakalamak istiyoruz" diye konuştu.

GAZİANTEPSPOR İLE 49. RANDEVU

Öte yandan Trabzonspor ile Gaziantepspor yarın oynayacakları karşılaşma ile lig tarihinde 49. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 48 karşılaşmada Trabzonspor'un 24 galibiyeti bulunurken, Gaziantepspor ise 10 maçta sahadan galibiyetle ayrıldı. 14 karşılaşmada beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu maçlarda Trabzonspor rakip fileleri 82 kez havalandırırken, kalesinde ise 46 gol gördü.

POTADA RAKİP BEŞİKTAŞ COLA TURKA

Bu arada Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Medical Park Trabzonspor, yarın saat 15.00'da Beşiktaş Cola Turka ile deplasmanda karşılaşacak. Ligde istediği sonuçları bir türlü alamayan bordo - mavili takımın antrenörü Alaaddin Yakan, Beşiktaş'ı mağlup ederek kötü gidişe bir dur demek istediklerini ifade etti. Yakan, hafta içerisinde bu maça çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Rakibimiz ligde üst sıraları zorlamak istiyor. Bizde kazanıp istediğimiz noktalara ulaşmak istiyoruz. Umarım maç sonunda gülen taraf biz oluruz" dedi.

TRABZONSPOR'UN GAZİANTEPSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'İ ŞU ŞEKİLDE

Onur - Serkan, Giray, Egemen, Cale - Burak, Selçuk, Colman, Ceyhun - Jaja, Umut

SAKAT: Glowacki

CEZALI: Yok

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0