MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trabzon'un konuğu Konya

Son 2 maçını kaybeden Trabzonspor, hem haftayı hem de kendisi adına beyaz bir sayfayı açıyor. Teknik direktör Şota'nın sürprizleri merakla beklenirken, Fırtına, 3 puan dışındaki hiçbir sonucu düşünmüyor.
02.10.2015 14:27

Süper Lig’in 7. haftasını Trabzonspor açıyor... Son 2 maçında Galatasaray ve Osmanlıspor’a mağlup olarak zirveyi ele geçirme fırsatını kaçıran Bordo-Mavililer, bugünkü Konyaspor sınavıyla beraber yepyeni bir başlangıcın peşinde. Avni Aker’deki 90 dakika öncesinde dikkatlerin çevrildiği bir başka nokta da teknik direktör Şota’nın yapacağı revizyon. Özellikle Osmanlıspor yenilgisinden sonra bazı oyuncuları konusunda büyük hayal kırıklığı yaşayan Gürcü hocanın en az 2-3 değişikliğe gitmesi bekleniyor.

‘Psikolojik açıdan önemli’


Bu 90 dakikanın öneminin her zamankinden fazla olduğunun altını çizen Trabzonspor’un teknik patronu, “Osmanlı yenilgisinin sebeplerini araştırdık, çözümler bulduk. Her maçı kazanmak için çıkan bir takımız ama bu kez galibiyete hem matematiksel açıdan hem de psikolojik olarak fazlasıyla ihtiyacımız var. Futbolcularım da bunun farkında” ifadeleriyle beklentisini ortaya koydu. Trabzonspor bu sezon Avni Aker’de ilk maçı olan Bursaspor karşılaşmasını kazanmış, ardından Akhisar Belediyespor ile berabere kalıp, Galatasaray’a yenilmişti.

Muhtemel 11'ler:

TRABZONSPOR: Esteban, Cavanda, Mustafa, Douglas, Constant, Medjani, Okay Yokuşlu, Özer Hurmacı, Marin, Erkan Zengin, N’Doye.

TORKU KONYASPOR: Serkan, Ömer Ali, Ali Turan, Vukoviç, Mehmet Uslu, Holmen, Ali Çamdalı, Selçuk, Traore, Meha, Rangelov.

STAT: Avni Aker

SAAT: 20.00

YAYIN: LigTV

HAKEM: Süleyman Abay

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0