MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3164
EURO
35.0238
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tribünlerde, Fatih Terim sesleri

Milli takımdaki görevinin ardından henüz bir takım çalıştırmayan Terim için İtalya'da sesler yükselmeye başladı.
28.11.2010 09:22

Galatasaray'a 4 şampiyonluk ve UEFA Kupası kazandırdığı dönemin ardından İtalya'da önce Fiorentina'yı ardından da Milan'ı çalıştıran Fatih Terim, özellikle Fiorentina taraftarları tarafından bir idol haline gelmişti.
Fiorentina'da 2000-2001 yılları arasında görev alan Fatih Terim, "Mor Menekşeler"i İtalya Kupası'nda finale çıkarmış ama başkan Cecchi Gori ile olan sorunları yüzünden görevinden ayrılmıştı.

-TRİBÜNLERDE "FATİH TERİM" SESLERİ-

Şu günlerde Fiorentinalı taraftarlar, takımlarının kötü gidişinin ardından takımın başında yeniden Fatih Terim'i görmek için seslerini yükseltmeye başladılar.

"Mor Menekşeler"in geçen hafta Milan'a 1-0 kaybettiği maç esnasında Fatih Terim lehine bir süre tezahüratta bulunan Fiorentinalı taraftarlar, forumlarında da tecrübeli hocanın takımın başına geçmesi gerektiği görüşünde birleşiyorlar.

-"İTALYA'YA GELMEK İSTİYORUM"-

Ayrıca Fatih Terim'in geçtiğimiz hafta Milan - Fiorentina maçı öncesinde İtalyan basınına ufak bir röportaj vererek maçı değerlendirdiği ortaya çıktı.

Terim yaptığı maç değerlendirmesinin sonunda kendisine sorulan "Floransa'da birçok hayranınız var. Ve hala onların kalbindesiniz. Ne zaman Floransa'ya döneceksiniz? Fiorentina taraftarları için bir şey söylemek ister misiniz?" sorusuna ise "Floransa benim her zaman kalbimde. O kadar çok insanın hala beni hatırladığını bilmek çok güzel. Takım çalıştırmak için olmasa bile turist olarak İtalya'ya gelmek istiyorum. Bütün Floransa'yı selamlıyorum" şeklinde cevap verdiği öğrenildi.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0