MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.443
EURO
34.4461
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TT Arena'ya ceza geliyor mu?

Bir taraftarın Türk Telekom Arena'da bıçaklanmasının ardından 'Saha kapanır mı?' sorusu cevabını buldu.
12.01.2012 11::1

Galatasaray ile Adana Demirspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında bir taraftarın Türk Telekom Arena'da bıçaklanmasının ardından 'Saha kapanır mı?' sorusu cevabını buldu.

G.Saray - A.Demirspor maçında tribünde çıkan küçük çaplı kavgada bir taraftarın yaralanması gündeme "Telekom kapanır mı?" sorusunu getirdi. Olayla ilgili bugün TFF Hukuk Müşavirliği'nin PFDK'ya herhangi bir sevkin olmadığı öğrenildi.

Adli vaka olarak nitelendirilen bu durumdan dolayı son yıllarda üç önemli sevkte farklı kararlar verilmesi dikkat çekti. 

Bunların ilki 21 kasım 2004 günü Beşiktaş - Ç.Rizespor maçı sırasında İnönü Stadı'nda gerçekleşti. Cihan Aktaş isimli taraftarın bıçaklanarak hayatının kaybedilmesinden dolayı dönemin federasyonu siyah-beyazlılara 3 maç kapama cezası verdi. 

İkinci olay ise 31 temmuz 2005 günü Olimpiyat Stadı'nda F.Bahçe ile Everton arasında oynanan özel karşılaşmada gerçekleşti. Yusuf Bahar isimli bir taraftarın nerden geldiği belli olmayan bir kurşunla ayağından yaralanmasından dolayı sarı-lacivertlilere 1 maç kapama cezası geldi. 

Benzer üçüncü olay ise 14 mart 2010 tarihinde G.Saray ile A.Gücü arasında Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan lig maçında yaşandı. Taraftarlar arasında yaşanan kavga sonrası bir taraftarın tribünden atılmasından dolayı TFF Hukuk Kurulu G.Saray'ın disipline sevk edilmesine gerek görmedi.

Bugün itibariyle G.Saray maçıyla ilgili herhangi bir sevk olayının olmaması sarı-kırmızılıları bir nebze olsun rahatlattı.

İSTANBUL HABER AJANSI & DENİZ HABER AJANSI

www.DenizHaber.Com.tr

www.istanbulhaber.com

www.UlasimOnline.Com

www.Aksiyonhaber.Com

www.THYHaber.Com

www.turkishmaritime.com.tr

www.turkishmax.com

www.GolKartalGol.Com

www.EnerjiHaber.Com

www.KirikkaleOnline.Com

e-Dergi:

www.ulasimonline.net

e- Gazete:

www.kara-deniz.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0