MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türk boksu Dünya manşetlerinde

AİBA haberinde “ Rekor sayıda boksörün ünvan için dövüştüğü Mersin Edip Buran Spor Salonundaki Türkiye Büyük Erkekler Boks Şampiyonasında 5 genç taç giydi.
05.01.2011 12:08

Uluslararası Amatör Boks Birliği (AİBA) resmi sitesinde, 20-26 Aralık 2010 tarihleri arasında Mersin Edip Buran Spor Salonunda yapılan Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası ile ilgili manşetten bir yorum-haber yayınladı.

AİBA “Gençler, Türkiye Milli Şampiyonasında Taç Giydi” başlığıyla bütün dünyaya duyurduğu haberinde, Şampiyonada mücadele eden boksörlerimize övgüler yağdırdı.

AİBA haberinde “ Rekor sayıda boksörün ünvan için dövüştüğü Mersin Edip Buran Spor Salonundaki Türkiye Büyük Erkekler Boks Şampiyonasında 5 genç taç giydi.

Türkiye’nin 56 şehrinden toplam 456 boksörün mücadele etmesi, organizasyonu 2010 yılında Avrupa’da düzenlenen en büyük milli şampiyona yaptı.” değerlendirmesinde bulunurken, şampiyonanın katılımcı sayısı bakımından bir Avrupa rekoru olduğuna vurgu yapıldı. AİBA Dünya Şampiyonası Çeyrek finalisti 27 yaşındaki Kerem Gürgen’in dizindeki sakatlık nedeniyle şampiyonaya katılamadığı belirtilirken, Pekin Olimpiyatlarına katılan 19 yaşındaki Furkan Memis Ulaş’ında 2011 yılındaki yaklaşan büyük şampiyonalar ve 2010 yılında yoğun bir sezon geçirmesi nedeniyle hocası tarafından dinlendirildiği için bu şampiyonaya katılamadıkları bildirildi.

AİBA resmi sitesi manşetinden yayınlanan haberin devamında ise diğer sikletlerde mücadele eden boksörlerimizin yaptığı maçların sonuçları ve teknik detaylarına yer verildi.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0