MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4971
EURO
34.5977
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türk futbolunun içler acısı hali!

Kartalhaber.com'un ulaştığı Samet Aybaba'nın sözleri herkesi düşündürecek cinsten...
08.09.2011 16:46

Türkiye’de spor denince akıllara ilk olarak futbol gelir. Futbol denince ise o mesleğin emektarları, futbolcular elbette… Peki Beşiktaş formasını en çok terleten, o formanın hakkını en çok veren isimler kimlerdir? Baba Hakkı’yla başlayan, Metin-Ali-Feyyaz dönemiyle devam eden, pek çok efsane futbolcu çıkartmıştır Beşiktaş camiası. Bu isimlerden biri de kuşkusuz Samet Aybaba’dır. 11 yıl boyunca Siyah – Beyazlı formayı terleten, uzun yıllar kaptanlık yapan Aybaba, bugünlerde futbolla ilgili yorum yapmaya çekiniyor.

Spot Toto Süper Lig’in başlamasına iki gün kala Samet Aybaba’ya ulaştım ve kendisinden ufak bir Beşiktaş değerlendirmesi almak istedim. Şu anda takım çalıştırmayan Aybaba’nın duygularını rahatlıkla ifade edebileceğini düşünmüştüm ancak yanılmışım. “Beşiktaş’la ilgili yorum yapmak istemiyorum” diyen Aybaba belli ki birilerine kırgındı. 1993’ten bu yana sürdürdüğü teknik direktörlük kariyerinde pek çok takım çalıştıran deneyimli ismi birileri üzmüştü. Israrlı sorularıma “Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar. Bir şey söylüyorum, hep farklı yerlere çekiliyor. Beşiktaş bizim takımımız. Ancak artık Beşiktaş’la ilgili bir yorum yapmak istemiyorum” yanıtını verdi Aybaba. Kendisine son derece hak verdim ve teşekkürlerimi ilettim.

Günümüzde futbol bambaşka bir boyut kazandı ne yazık ki. Samet hocanın da dediği gibi doğru söyleyen her kapıdan geri çevriliyor; susan, eleştirmeyen isimler hep baş tacı ediliyor. Buna birileri dur demeli elbette. Uzun yıllar Beşiktaş kaptanlığını yapmış, camiada sembolleşen isimlerden biri olan Samet Aybaba Siyah – Beyazlı takım hakkında görüş vermeye çekiniyorsa bu noktada oturup düşünmek lazım. Her şeyi güllük gülistanlık gösterdiğimizde olumsuz tabloların ortadan kalkmadığını pek çok kez gördük. Bir kez de şapkamızı önümüze koyup düşünmeli, pozitif eleştiri yapacak olan Beşiktaş gönüllülerini can kulağıyla dinlemeliyiz diyorum, ne dersiniz

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0