MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5868
EURO
34.8227
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TÜRK KAHVESİ MASKESİYLE GENÇLEŞİN

Diyabet riskini azaltan, akciğeri koruyan ve Alzheimer hastalığından uzaklaştıran Türk kahvesin telvesini yüzününüze sürmeyi denediniz mi? Bu faydalarını duyunca hemen uygulamak isteyeceksiniz.
Son yıllarda çeşitli faydaları ortaya çıkan ve uzman estetisyenler tarafından önerilen kahve telvesini cilde uygulama yönteminin birden çok faydası bulunuyor. Türk kahvesini dozunda içerek yararlanabilir, telvesini de yüzünüze sürerek cildinize fayda sağlayabilirsiniz.

Yapılan bir araştırmada kahvenin cilde uygulanması halinde, cilt altındaki kan damarlarını daraltarak, şişlik gibi problemlerin inmesine yardımcı olduğu ortaya konmuştur. Ayrıca bu telve, göz altı şişkinliğine de birebir çözümdür.

Günlük hayatta kullanılan göz altı şişkinliği kremlerinin bir çoğunun içinde kafein vardır. Bunu, çeşitli kimyasallarla değil de direkt olarak göz altlarınıza sürerek bu şişkinlikten kısa sürede kurtulabilirsiniz.

Ayrıca, cildinizin daha sıkı ve genç görünmesini istiyorsanız, düzenli olarak kahve maskesi şeklinde uygulayabilirsiniz.

Dikkat Yan etki belirtisi , Hassas ciltlere kahve ağır gelebiliyor. Maske uygulamasından sonra cildinizde kızarıklık, tahriş veya herhangi bir tepkime olması halinde, kesinlikle devam etmeyin.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0