MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5199
EURO
34.8
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türk takımlarını bekleyen büyük sınav

Vakıfbank Türk Telekom ile Fenerbahçe Universal, zorlu rakiplerle karşı karşıya gelecek.
10.02.2012 13:43

Vakıfbank Türk Telekom ile Fenerbahçe Universal, zorlu rakiplerle karşı karşıya gelecek.Voleybol Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 2. play-off turuna (çeyrek final) yükselen iki Türk temsilcisi Vakıfbank Türk Telekom ile Fenerbahçe Universal, bu turda zorlu rakiplerle karşı karşıya gelecek.  

Eczacıbaşı VitrA'yı eleyerek çeyrek finale çıkan, geçen sezonun Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonu Vakıfbank Türk Telekom, çeyrek finalde Fransa'nın Cannes takımıyla eşleşti.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nu 6'da 6 yaparak lider tamamlayan Cannes, play-off turunda Polonya temsilcisi Bank BPS Fakro Muszyna'yı eleyerek çeyrek finale yükselmişti. Polonya takımı, aynı grupta yer aldığı Eczacıbaşı VitrA'yı ise iki maçta da 3-1 yenmişti.

2010-2011 sezonu Avrupa şampiyonu Vakıfbank Türk Telekom ise bu sezon mücadele ettiği D Grubu'nda 6 maçının 5'ini kazanıp, lider olarak play-off'a yükselmişti.

-Dünya şampiyonları kozlarını paylaşacak-

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finaldeki Fenerbahçe Universal-Rabita Bakü eşleşmesi, aynı zamanda son iki dünya şampiyonunu karşı karşıya getirecek.

Geçen sezon, Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonası'nda şampiyon olan Fenerbahçe Universal ile bu sezon aynı kulvarda şampiyonluğu elde eden Azeri ekip Rabita Bakü, çeyrek final turundaki iki maçta kozlarını paylaşacak.

Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon B Grubu'nu 6 maçından 5'ini kazanarak lider tamamlayan sarı-lacivertli takım, play-off 1. turunda Çek Cumhuriyeti'nden Modranska'yı 3-1 ve 3-0'lık skorlarla geçip, play-off 2. turuna yükseldi.

Fenerbahçe Universal ile aynı grupta yer alan Azerbaycan temsilcisi de 6 maçından 5'ini kazandıktan sonra, play-off 1. turunda Polonya takımı Atom Trefl Sopot karşısında 1'er mağlubiyet ve galibiyetin (3-1) ardından, ''altın set'' sonucunda (15-6) çeyrek finale çıktı.

Şampiyonlar Ligi'ndeki iki Türk ekibi çeyrek final ilk maçlarını 21-23 Şubat, rövanşları ise 28 Şubat-1 Mart tarihleri arasında yapacak. Vakıfbank Türk Telekom ilk maçını İstanbul'da, Fenerbahçe Universal ise deplasmanda oynayacak.

www.golkartalgol.com

www.istanbulhaber.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0