MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3148
EURO
35.0942
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türkiye’ye yakışır neticeler alacağız

Akgül, burada elde edilecek sonuca göre Londra Olimpiyatları’na gidecek isimlerin belli olacağını söyledi.
26.04.2011 17:29

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Mersinli Ahmet Kamp Tesisleri’nde dünya şampiyonası için kamp yapan grekoromen güreş milli takım kampını ziyaret ederek sporcu ve teknik heyetle sohbet etti.

Eylül ayında İstanbul’da yapılacak dünya şampiyonasını çok önemsediklerini ifade eden Akgül, burada elde edilecek sonuca göre Londra Olimpiyatları’na gidecek isimlerin belli olacağını söyledi.

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül’den grokeromen milli takım kampına ziyaret…

Beraberinde İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar ile birlikte Sarıyer Mersinli Ahmet Tesisleri’nde dünya şampiyonası için kamp yapan grekoromen milli takımını ziyaret eden Akgül, sporcu ve teknik heyet ile yakından ilgilenerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Güreşin Türk sporu için geçmişte olduğu gibi günümüzde de lokomotif özelliği taşıdığını ifade eden Yunus Akgül, milli takım çalıştırıcıları Salih Bora, Şaban Donat ve Adem Bereket’ten dünya şampiyonası öncesi milli takımların durumlarıyla ilgili olarak bilgi aldı.

Akgül’ün ziyaretinde sporcuların form durumlarıyla ilgili olarak Mehmet Özal ve Ramazan Savranbaşı detaylı bilgi sunarken, eylül ayında yapılacak dünya şampiyonasının hazırlıkları gözden geçirildi.

“LONDRA’YA REKOR SAYIDA SPORCU İLE GİTMELİYİZ”

Kendi saha ve seyircimiz önünde yapılacak dünya şampiyonasında güreşçilerden madalyalar beklediğini iade eden Yunus Akgül, madalya alamayan sporcuların da mutlaka Londra Olimpiyatları kalifikasyon kotasını almaları gerektiğini söyledi.

Madalya alabilecek sporcularla kürsüye çıkamayacak isimlere farklı program uygulanması gerektiğini antrenörlere söyleyen Akgül, “Bizim öncelikli hedefimiz dünya şampiyonası. Bu şampiyona Londra Olimhiyatları için kota alınması açısından çok önemli. Burada madalyalar kazandıktan sonra bu defa Londra Olimpiyatları için bir planlama yapacağız. Ben güreşçilerimizden geçmişte olduğu gibi hem dünya şampiyonası, hem olimpiyatlarda en güzel neticeleri alacağına inanıyorum” yorumunda bulundu.

MAHÇUP OLMAYACAĞIZ

Daha sonra sporcularla tek tek ilgilenen Yunus Akgül, kamptan ayrılışında sporcu ve yöneticilerle toplu fotoğraf çektirdi.

Ayrılış sırasında Grekoromen Milli Takım Başantrenörü Salih Bora, “Genel müdürüm siz hiç merak etmeyin. Güreşçiler olarak hem dünya şampiyonası hem Londra Olimpiyatları’nda Türkiye’ye yakışır neticeler alacağız” diyerek Akgül ve Tamer Taşpınar’ı yolcu etti.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0