MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3229
EURO
35.0298
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

UEFA: Dinamo karşısında harap oldu

UEFA, Beşiktaş'ın yenilmesini "Beşiktaş Dinamo karşısında harap oldu" yorumuyla duyurdu.
18.02.2011 11:18

UEFA'nın resmi internet sitesi Beşiktaş'ın Dinamo Kiev'e yenildiği maçı manşetten verdi. UEFA editörleri, Beşiktaş'ın Dinamo Kiev'e 4-1 yenildiği maçla ilgili olarak "Beşiktaş harap oldu" yorumu yapıldı.

Haberde, Andriy Shevchenko'nun gol atan isimler arasında olduğu belirtilirken, Ukrayna İstanbul'da aldığı galibiyetle son 16'ya kalma yolunda dev bir adım attı denildi.

Beşiktaş'ın Dinamo karşısında dağıldığını dile getiren UEFA.com editörleri, Ognjen Vukojevic, Andriy Shevchenko, Ayila Yussuf ve Oleh Gusev attıkları gollerle Kiev'in şansını arttırdılar.

Beşiktaş'ın kazanmak için çaba gösterdiği yorumunun yapıldığı haberde, "Ancak Beşiktaş, Yuri Semin'in ekibiyle başa çıkamadı. 3 gol atan Dinamo son olarak bir de penaltıdan gol buldu ve Beşiktaş'ın Ukrayna'da tur şansı mucizeye kaldı" denildi.

Maçtaki pozisyonların da değerlendirildiği haberde, "Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster ekibini uyardı. Bunun sonucunda Quaresma'yla 37. dakikada beraberlik golü geldi. Ancak ikinci yarıda inisiyatifi ele alan ekip Dinamo Kiev oldu.Beşiktaş sonradan oyuna giren Hugo Almeida ile Quaresma, Bobo ve Guti ile şanslar yakalasa da, acımasız Dinamo evsahibini 4-1 mağlup etti" yorumu yapıldı.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0