MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.475
EURO
34.6284
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ÜNAL KARAMAN: ''FİNAL DEĞİL BAŞLANGIÇ''

Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman, öğrencilerini, “Fenerbahçe galibiyeti final değil, yeni bir başlangıç olsun. Her maça aynı özveri ile hazırlandığımız takdirde bu ligde yenemeyeceğimiz takım yok” sözleriyle motive ediyor.
Pazar akşamı Fenerbahçe’yi 2- 1’le geçen ve tam 17 maç sonra rakibini deviren Trabzonspor’da teknik direktör Ünal Karaman da bir ilki başarmıştı. Başarılı çalıştırıcı, hocalık kariyerinde daha önce 6 kez rakip olduğu Sarı-Lacivertliler’e karşı ilk kez 3 puan sevinci yaşamıştı.

Maçın ardından oyuncularını tek tek tebrik eden genç teknik adam, dünkü idman öncesinde de öğrencileriyle kısa bir motivasyon konuşması yaptı.

‘Galibiyetleri verdik’

4 haftalık galibiyet hasretine müthiş bir oyunla son verdiklerini hatırlatan Karaman, “Sezon başından bu yana puan kaybettiğimiz her maçta kazanma şanslarını yakalamıştık. İyi oynadığımız maçlarda bile galibiyeti ellerimizle geri vermiştik. Ancak artık tüm bunlara son vermenin zamanı geldi. Fenerbahçe galibiyeti bizim için final değil yeni bir başlangıç olsun. Her maça aynı özveri ile hazırlandığımız takdirde bu ligde yenemeyeceğimiz takım yok” dedi.

‘Kazanmanın formülü...’

Futbolda temponun çok önemli olduğunu vurgulayan Trabzonspor’un teknik patronu, “Fenerbahçe karşısında yaptığımız en iyi şey; baskılı oyunumuzu 90 dakikaya yaymaktı. İşte aslında kazanmanın tüm formülü bu. Oyundan düşmek yerine tempoyu biz belirleyelim. Bu haftadan itibaren her maçı tek tek düşünerek, ilerleyeceğiz. Hepinize güvenim sonsuz” ifadelerini kullandı.
 
İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0