MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.552
EURO
34.8813
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ünlüler artık zayıf olmak istemiyor

Stres, dengesiz beslenme, yoğun tempo gerektiren meslekler, metabolizmanın hızlı çalışması, sindirim sistemi problemleri aşırı zayıflığı tetikleyen sebeplerdir.
03.12.2010 16:31

Kilo problemi sadece kilo verememek değildir. Aşırı zayıf olmak da bir sağlık sorunudur. Stres, dengesiz beslenme, yoğun tempo gerektiren meslekler, metabolizmanın hızlı çalışması, sindirim sistemi problemleri aşırı zayıflığı tetikleyen sebeplerdir.

Kilo almak istiyorsanız yağlı yiyecekler, kızartmalar hamur işleri, tatlılardan ve fastfood yiyeceklerden uzak durmanız gerekiyor. Bu tarz beslenme yöntemi ile vücudunuzda bölgesel yağlanmalara sebep olur ve sağlıksız kilo alarak vücudunuzun şeklini bozabilirsiniz ve en önemlisi obezite den kaynaklı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Kilo alabilmek için vücudun ihtiyacı olan protein ve vitaminleri gerektiği kadar ve düzenli olarak almalısınız.


Liv Taylor


"Yıllarca kilolarımı dert ettim. Bu takıntımdan kurtulduğum anda özgürleştim. Belki artık fazlalıklarım var ama kesinlikle eskiye göre çok daha fazla mutluyum."

Beyonce


"Birçok meslektaşım zayıf kalmak için aç geziyor. Anoreksiya ve garip hastalıklara yakalananlar da var. Resmen intihar ediyorlar. Böyle şeylere hayatımda yer yok. Vücudumu beğeniyorum."

Pink


"Son günlerde sürekli kilo alıyorum ama bunu hiç umursamıyorum. Kendimi çok seviyorum. Aynaya her baktığımda, içimden çok güzel olduğumu geçiriyorum."

Mischa Barton


"Bir dönem çok zayıftım, şimdi biraz kilo aldım. Hatlarımın yuvarlaklaştığının farkındayım ama bunu dert etmiyorum. Böyle kendimi daha kadınsı hissediyorum."

www.golkartalgol.com

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0