MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3271
EURO
35.1407
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Van der Wiel'de tek pürüz imza parası!

Hollandalı yıldız Van der Wiel önceki gün İstanbul’a geldi, şehri gezdi. Dün ise Aziz Yıldırım ile görüştü. İmza parasındaki pürüz dışında taraflar büyük ölçüde anlaşma sağladı.
22.06.2016 12:54
Fenerbahçe, önceki gün sürpriz bir şekilde Gregor van der Wiel ve kız arkadaşı Rose Bartram’ı İstanbul’a getirmişti. Yıldız sağ bek ve sevgilisi, ilk gün şehri gezdi, İstanbul’a hayran kaldı. Dün sabah ise yetkililer, Van der Wiel’i Kalamış’taki otelinden alarak kulüp binasına götürdü. 

3+1 yıllık anlaşma

Hollandalı futbolcu burada Aziz Yıldırım ile görüştü. Tarafların senelik 2.5 milyon Euro’dan 3+1 yıllığına anlaşmaya vardıkları öğrenildi. Bonuslar konusunda da el sıkışıldı. Ancak bonservisi elinde olan Van der Wiel’in 3 milyon Euro imza parası talep etmesi nedeniyle sözleşme imzalanamadı.

Sarı-Lacivertliler, bu rakamda indirime gidilmemesi halinde transferin olmayacağını oyuncuya net bir şekilde dile getirdi. 28 yaşındaki futbolcu da düşünmek için süre istedi. Van der Wiel’in kız arkadaşı Bartram’ın İstanbul’da yaşamayı çok istemesi, Sarı-Lacivertliler’in en büyük avantajı.

Roma’yı şok etti

Van der Wiel’in Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul’a gelmesi, İtalyan ekibi Roma’da şok etkisi yarattı. Çünkü Hollandalı futbolcu daha önce Sarı-Kırmızılılar ile prensip anlaşmasına varmıştı. 28 yaşındaki futbolcunun Kanarya ile flört etmesi üzerine Roma’nın bu oyuncudan vazgeçerek, Fenerbahçe’ye de teklif edilen Manchester City’li Pablo Zabaleta’yı gündemine aldığı belirlendi.

İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0