MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5525
EURO
34.6448
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Van Persie'den taraftara yeni yıl hediyesi!

Kupada 2 gol atan Van Persie, gözünü Sivasspor maçına dikti. Ligde uzun süredir bu sevinci yaşayamayan Hollandalı yıldız, "Beni her zaman destekleyen taraftarımıza yeni yıl öncesi gol hediye edeceğim" diye konuştu.
26.12.2015 16:53
Fenerbahçe’nin suskun golcüsü Robin van Persie, kupadaki Antalyaspor maçında patlama yaptı. Attığı 2 golle galibiyetin mimarı oldu. Hollandalı yıldız şimdi ise gözünü, pazartesi günü oynanacak olan Sivasspor mücadelesine dikti.
 
‘Sessizliğim bitecek’
 
Ligde son gol sevincini 21 Kasım’daki Mersin İdmanyurdu maçında yaşayan Uçan Hollandalı, bu hasretine son vermeye kararlı. Fernandao’nun yokluğunda ilk 11’deki yeri garanti olan Van Persie, “Antalyaspor maçı benim açımdan harika geçti. Ligde uzun süredir gol atamıyorum. Şimdi bu sessizliğime son verme zamanı” dedi.

‘Galibiyet önemli’

Deneyimli forvet, “Sivasspor karşısında atacağım golle sadece takıma galibiyet getirmeyeceğim. Aynı zamanda, beni her dönem destekleyen taraftarlarımıza da yeni yıl hediyesi vermiş olacağım. Çünkü onlar bunu fazlasıyla hak ediyor. Ayrıca 2015’i galibiyetle kapatmak da bizim açımızdan son derece önemli” ifadelerini kullandı.

İSTANBUL HABER AJANSI                

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0