MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3134
EURO
35.1036
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

van Persie'ye şok!

İngilizler 32 yaşındaki yıldız için anket düzenledi, yüzde 72 Fenerbahçe'de başarısız olduğunu belirtti. Johan Cruyff, Kazakistan maçında son 5 dakikada oyuna giren van Persie hakkında “Topa zar zor dokunabildi. Bunu görmek gerçekten üzücü” dedi.
13.10.2015 09:32
Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü yıldızı Robin Van Persie, Hollanda Milli Takımı’nda da yedek oturunca tartışmalar iyice alevlendi. Tecrübeli forvetin kariyerinin sıkıntıda olduğu hem İngiltere hem de Hollanda’da gündeme getirildi.

İngiliz Daily Mirror gazetesi 32 yaşındaki golcü için özel bir anket yaptı. Gazetenin internet sitesinden ‘Van Persie Fenerbahçe’de başarılı mı?’ sorusu yayınlandı, yüzde 72 de ‘Hayır’ cevabı alındı.

Hollanda’nın efsane futbolcuları Johan Cruyff ve Pierre Van Hooijdonk da yıldız futbolcunun yedek kalmasını tartıştı. Cruyff, Van Persie’nin Kazakistan maçında son 5 dakika oyuna alınmasını değerlendirerek, “Topa zar zor dokunabildi. Bunu görmek gerçekten üzücü” dedi.

Van Hooijdonk ise sarı-lacivertli futbolcunun milli takıma veda edeceğini belirterek, “Bence Kazakistan’da 100. maçı diye oyuna alındı. Çek Cumhuriyeti maçında yine yedek olur. Eğer Hollanda, Fransa’da olamazsa zaten milli formayı bırakır” diye konuştu.

‘En iyi dönemim’

Hollanda Milli Takımı ve Fenerbahçe’de yedek kalan Robin Van Persie, kariyerinin en olgun dönemini yaşadığını söyledi. Hollanda basınına konuşan Van Persie, “Hiçbir olayın beni yolumdan döndürmesine izin vermem. Kariyerimin en iyi dönemini geçiriyorum. Mental açıdan en iyi dönemim diyebilirim. Gençken böyle durumlarla baş edemezsiniz, ama şu an tecrübelerim benim rehberim oldu” dedi.

EURO 2016 konusunda Fenerbahçe’deki arkadaşlarıyla şakalaştıklarını anımsatan Van Persie, “EURO 2016’ya gitmek için Türklerin puan kaybetmesi lazım. Fenerbahçeli arkadaşlarım soyunma odasında benle dalga geçiyorlar” diye konuştu. 
 
Kaynak: Milliyet
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0