MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4971
EURO
34.5977
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

VETERANLAR MAHKUMLARLA BULUŞTU

Galatasaray'ın eski futbolcularından oluşan Galatasaray Veteran Futbol Takımı, Gemlik Açık Ceza İnfaz Kurumu Futbol Takımı ile cezaevinin halı sahasında maç yaptı. Ortaya ise renkli görüntüler çıktı.
Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği tarafından organize edilen program kapsamında Galatasaray’ın eski futbolcularından oluşan veteranlar takımı, Gemlik Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndaki mahkumlarla maç yaptı.
 
Galatasaray’ın veteran takımı; Mustafa Kocabey, Orhan Atik, Evren Nuri Turhan, Hakan Saral, Maruf Durucu, Benhur Babaoğlu, Soner Tolungüç, Serkan Kazancı, Ufuk Çam, Metin Sarıca, Hakan Reis, Nedim Yiğit, Fazlı Ulusoy, Şevket Candar, Candemir Berkman isimlerinden oluştu.

Gemlik Açık Ceza İnfaz Kurumu halı sahasında yapılan karşılaşmayı izleyen yüzlerce mahkum bir yandan da tezahürat yapmayı ihmal etmedi.
 
Organizasyonun yapılmasından duydukları memnuniyeti dile getiren mahkumlar; “Bu organizasyonun burada yapılması çok iyi oldu, bahane ile Galatasaray’ın bir zamanlar tarih yazmış futbolcuları ile tanışma fırsatını elde ettik.” dedi. 3. kez bu organizasyonu düzenleyen ve ev sahipliği yapan Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Şükrü Deviren ise, “Burada bulunan insanların dışlanması ve yok sayılması kabul edilemez bir gerçek. Buradakilerin topluma kazandırılabilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu çalışmalarımız devam edecek. Galatasaraylı eski futbolculardan oluşan Galatasaray Veteran Futbol takımına da bizlere vermiş oldukları destekten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Gemlik Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda yapılan maçın ardından Gemlik Atatürk Stadyumu’nda da Gemlik protokolünden oluşan karma bir takımla maç yapan Galatasaray Veteran Futbol Takımı her iki karşılaşmada da berabere kalarak dostluk mesajları aktardı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0