MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.31
EURO
35.1283
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

VICKS İLE GÖBEK ERİTME , ZAYIFLAMA

Her yöntemde olduğu gibi, Vicks ile göbek eritme kürünün etkili sonuç göstermesi için de düzenli kullanımı şart.
Vicks ile göbek yağlarını eritmek için pek çok farklı kür tarifi bulunuyor olsa da Vicks ile göbek eritenlerin yorumlarına bakıldığında, en etkili olanı karbonat ve kâfur ile hazırlananıdır.
4-020.jpg

Bu kürü hazırlamak için ilk ihtiyaç olan yarısı dolu olan bir Vicks olacaktır. Bu vicks’in içerisine yarım tatlı kaşığı kadar karbonat ve 2 tatlı kaşığı kadar da kâfur eklemelisiniz.

Ardından macunu, iyice karıştırmalı ve mümkün oldukça homojen hale getirmelisiniz. Hazırladığınız karışımını, buzdolabında rahatlıkla 1 aya kadar saklamanız mümkün.

Düzenli spor ve bölgesel incelme egzersizleri göbek eritme yöntemlerinin en başında yer alıyor olsa da, çok daha kolay bir yöntem olan Vicks ile göbek yağlarını eritmek de ciddi bir kitle tarafından denenerek, başarısı onaylanmıştır.
1-(2)-001.jpg

Vicks ile Göbek Eritenler, Kürü Nasıl Kullandı?

Her yöntemde olduğu gibi, Vicks ile göbek eritme kürünün etkili sonuç göstermesi için de düzenli kullanımı şart. İdeali günde 1 kere, hareket halinde kullanmak.

Hazırladığınız karışımı sorunlu bölgenize sürdükten sonra, dilerseniz streç film ile de kaplayabilirsiniz. 2 saate kadar beklemesi mümkündür.

Ardından duş alıp, duş esnasında Vicks sürdüğünüz bölgeyi keseler ve çıkmadan önce soğuk su tutarsanız alacağınız sonuç da maksimuma çıkacaktır.

Bu yöntem, kullanılan bölgede kan akışını hızlandırarak sıkılaşma ve incelme sağlamaktadır. Yine aynı nedenden ötürü, selülit sorununuza da faydalı olduğunu göreceksiniz.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0