MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5833
EURO
34.8133
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vitor Pereira'ya ikinci şok!

Bursaspor maçı sonrası Vitor Pereira, oyuncularına değerlendirme konuşması yaparken, Van Persie'nin duşa girmeyi tercih ettiği öğrenildi.
22.09.2015 11:42
Fenerbahçe’de Bursaspor maçı sonrası soyunma odasında soğuk duş yaşandı. 

Karşılaşma sonrası Pereira soyunma odasına girerek kısa bir teşekkür konuşması yapıp basın mensuplarına açıklamalarda bulunmak üzere odadan ayrıldı. Van Persie’nin bu konuşma sırasında yüzünün asık olması ve üzgün bir görüntü sergilemesi dikkatlerden kaçmadı. Daha sonra takım ile maç sonrası bir değerlendirme yapmak için soyunma odasına giren Portekizli adamı şaşırtan bir durum gerçekleşti. Konuşmayı yaparken Van Persie yoktu.

‘YILDIZ YA DA GENÇ FARKETMEZ’

Van Persie bu konuşma yapılırken hocasını dinlemek yerinde duşa girmeyi tercih etmişti. Hollandalı yıldız konuşma sırasında belki de tepkisini bu şekilde dile getirmeyi tercih etti. Pereira ise yardımcıları ile Van  Persie konusunda bir değerlendirme yaptı ve şu sözleri söyledi: “Ben rakibe göre tercihlerde bulunurum. O an kim daha iyiyse onu sahaya çıkartırım. Caner ve Van Persie’nin hazır olmadığını gördüm ve oynatmadım. Yıldız ya da genç futbolcu farketmez…”

HOCASINA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

BURSA maçının 77. dakikasında Pereira, Van Persie’yi oyuna almak için yanına çağırdı. Formasını giyen Hollandalı yıldız, Periera’nın yardımcılarından talimatları aldı. Daha sonra Pereira da yıldız golcüye talimatlarını vermek için gittiğinde ise Hollandalı yıldız eli ile yardımcıları işaret ederek onlardan zaten gereken şeyleri aldım diyerek Portekizli’ye tepki gösterdi. 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0