MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5091
EURO
34.7134
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Volkan 10 yıl önce verdiği sözü tuttu!

Volkan Demirel, 2005’te Be­şik­ta­ş ma­çından sonra “10 se­ne bo­yun­ca ka­le be­ni­m” de­miş­ti. De­di­ği­ni de yap­tı.
24.03.2015 13:09

Fe­ner­bah­çe'nin evin­de Be­şik­taş'ı Mu­sa Sow'un 90+1'de­ki go­lüy­le 1-0 yen­di­ği maç­ta Vol­kan De­mi­rel çar­pı­cı bir re­ko­run al­tı­na im­za­sı­nı at­tı. Tec­rü­be­li fi­le bek­çi­si der­bi­de 368'in­ci kez Sa­rı-La­ci­vert­li for­ma­yı gi­ye­rek Rüş­tü Reç­ber'e ait 367 maç­lık re­ko­ru ta­ri­he göm­dü. Ar­tık Fe­ner­bah­çe'de en çok for­ma gi­yen ka­le­ci apo­le­ti­ni omuz­la­rın­da ta­şı­ya­cak olan Vol­kan 2005 yı­lın­da ver­di­ği bir sö­zü de ye­ri­ne ge­tir­miş ol­du. 33 ya­şın­da­ki de­ne­yim­li el­di­ven Fe­ner­bah­çe ka­ri­ye­ri­nin he­nüz en baş­la­rın­da çık­tı­ğı ve çok iyi oy­na­dı­ğı bir Be­şik­taş ma­çı son­ra­sı çar­pı­cı bir de­me­ce im­za at­mış­tı.
 
10 SENE BOYUNCA FORMAYI KAPTIRMAM

 18 Ey­lül 2005'te İnö­nü Sta­dı'nda oy­na­nan Tun­cay'ın yi­ne son da­ki­kada at­tı­ğı gol­le 2-1 ka­za­nı­lan bir ma­çın ar­dın­dan "10 se­ne bo­yun­ca Fe­ner­bah­çe ve Mil­li Ta­kım'da ka­le­yi kap­tır­mam" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­mış­tı. O dö­nem­de Rüş­tü Reç­ber'den ka­le­yi ye­ni ye­ni dev­ra­lan Vol­kan za­man­la Fe­ner­bah­çe'nin ve A Mil­li Ta­kım'ın 1 nu­ma­ra­lı ka­le­ci­si ol­du. Yak­la­şık 10 yıl  or­ta­ya koy­du­ğu bü­yük id­di­ayı ön­ce­ki gün oy­na­nan Be­şik­taş ma­çın­da is­ta­tis­ti­ki açı­dan da is­pat­la­mış ol­du.
 
SÖZÜNÜ TUTTU
 
Öte yan­dan ge­çen 10 yıl bo­yun­ca A Mil­li Ta­kım'ın ka­le­si­ni en çok ko­ru­yan isim olan Vol­kan bir an­lam­da Ay-Yıl­dız­lı for­ma açı­sın­dan or­ta­ya koy­du­ğu id­di­ayı da ye­ri­ne ge­tir­miş ol­du.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0