MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5984
EURO
34.8278
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Volkan Demirel'in hâlâ şansı var!

Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan isimler arasında takıma geri dönme şansı bulunan tek isim Volkan Demirel. Kadro dışı bırakılan Aatif ve Dirar’ın takıma geri dönüş şansı ise tamamen ortadan kalktı.
Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan isimler arasında takıma geri dönme şansı bulunan tek isim Volkan Demirel. Başkan Ali Koç, Volkan’ın affedilmesi için özür dilemesi gerektiğini söylemiş, “Ancak bunu yapsa bile hemen dönemez” demişti. Tecrübeli file bekçisiyle ilgili halen kesin karar verilmedi. Volkan’ın başkan Ali Koç ve gerilim yaşadığı Koeman’dan özür dilemesi halinde, af kapısı sonuna kadar açık. Ocak ayına kadar bu konuda gelişme olabilir.

Aatif & Dirar’a kapı kapalı

Kadro dışı bırakılan Aatif ve Dirar’ın takıma geri dönüş şansı tamamen ortadan kalktı. Koeman’ın iki futbolcuyu da istemediği, Ali Koç’un da dönmelerine sıcak bakmadığı öğrenildi. Konyaspor ile Sivasspor, Aatif’ı kiralamak istiyor. Tecrübeli oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 1.5 yıllık daha mukavelesi olan Dirar’ın talipleri var. Ancak Faslı futbolcunun 3 milyon Euro’luk yüksek maaşı, baş ağrıtacak gibi görünüyor.
 
İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0