MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4971
EURO
34.5977
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Volkan ve Ozan imzaladı

Fenerbahçe'nin yeni transferleri Ozan Tufan ve Volkan Şen imza töreninde basının karşısına çıktı.
17.08.2015 14:44

Uzun süredir görüşemediklerini kaydeden Sportif Direktör Terreano, "Bu sene bir proje için yola çıktık, devam ediyoruz ve iki önemli oyuncuyu kadromuza kattık" dedi.

İmza töreninde Ozan Tufan'ın 8, Volkan Şen'in ise 20 numaralı formayı giyeceği ortaya çıktı, işte oyuncuların açıklamaları

-VOLKAN ŞEN-
"Bu büyük camiada olduğum için büyük mutluluk duyuyorum. Takımla birlikte idmanlara başladık, bir an önce başarılı olmak ve şampiyonluklar yaşamak istiyorum, inşallah benim için de hayırlısı olur. Çok mutluyum, çok heyecanlıyım, hayatımda yeni bir sayfa açıyorum, Fenerbahçe için sahada her şeyini veren, mücadele eden, hırsı ve mücadelesi ile Fenerbahçemize katkı vermek istiyorum"

"Ben başkanımla konuşunca kariyerime Fenerbahçe'de devam etmek istediğimi söyledim, görüşme olumsuzdu, sonrasında isteğimi yeniledim. Her futbolcunun isteğidir transfer, kendimi aşmadan saygı çerçevesinde olumsuz konuşmadan oynamak istediğimi söyledim. Bazı olaylar gelişti sonrasında, futbolun doğasında bunlar var. Her oyuncu transfer ister, her futbolcu da oyuncusunun göndermek istemeyebilir, bu doğal. Bir karar aldım ve kendime tertemiz bir sayfa açıyorum. Sadece futbola konsantre olup, Fenerbahçe'ye uzun süre hizmet etmek istiyorum".

"Trabzon'a giderken 15 gün çalışmalardan ayrı kaldım, bireysel hocamla çalıştım ve Şenol hoca sorunca da bir hata yaptım ve 'hazırm ve oynamak istiyorum' dedim Hatamı daha sonra anladım, çok ciddi sakatlıklar yaşadım, Trabzon'da uyuşmadı. Bursa'ya döndüğümde sadece kafamda futbola konstre olup çalışarak tekrardan çıkış yapmayı planladım. Bunu çok istedim, çünkü düşününce bazı şeyler zoruma gidiyordu. Futbola odaklanıp başarılı olmaya çalıştım. Geçen sen çok güzel oldu, bu çıkışı uzun yıllar devam ettirmek, başarılı olmak, yeteneğimi, hırsımı sahaya katarak uzun yıllar Fenerbahçe'ye hizmet etmek istiyorum".

-OZAN TUFAN-
"Zor bir dönemden geçtim ben de ama en önemlisi Fenerbahçe idi. Doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum, transferimde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Geçen seneden iyisini, en iyi Ozan Tufan'ı göstermek istiyorum. Hedeflerim, hayallerim vardı, bunlardan birisi Fenerbahçe'ydi. Burada en iyi performansımı sergileyip, Fenerbahçeyi de kendimi de en iyi şekilde göstermek istiyorum".

"Sıkıntılarım oldu Bursaspor'da, hayalimin olduğunu, Fenerbahçe'de oynamak istediğimi söyledim. İlk tericih Fenerbahçe geçiyordu içimden ve kısmetimde varmış, oldu. Hedefimde daha iyi yerler de var ama en önce Fenerbahçe'de kendimi göstermek istiyorum. Beni anlayışla karşıladıkları için teşekkür ediyorum".

"Ülkemizi temsil eden bir Arda ağabey var. Bir kişi olarak kalsın istemiyorum, ben de Arda ağabey gibi ülkemi temsil etmek istiyorum. Bir Arda Turan olmasın, Salih olsun, Enes olsun, bu isimler çoğalsın ve ülkemizin daha iyi yerlere gelmesini istiyorum. Hedeflerim var, birini gerçekleştirdim ve Türkiye ile Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birine geldiğimi düşünüyorum".

"İlk geldiğimde idmana, herkes beni çok iyi karşıladı. En iyi hocalar var burada, tüm ihtiyaçlarımı onlar karşıladılar, ne yapmam gerektiğini anlattılar, Fenerbahçe bu nedenle çok büyük. Fenerbahçe'nin bu derece büyük olduğunu da bugün ve dün anladım. Hocalarımız bana gerekli yönü verecektir".

"Fenerbahçe taraftarı çok büyük. Bursaspor'la maça gelince insan atmosferden çok etkileniyordu, onun dışına çıkamıyordu. Herkesi büyüleyen bir atmosfer vardı. Fenerbahçe hedeflerimin ilkiydi, buraya geldiğim için mutluyum. Fenerbahçe için elimden gelenin en iyisini yapıp Arda Turan gibi devam etmek, yeni nesillere yol açmak istiyorum".

"Fiziksel yorgunluğum vardı ve son dönemde bir düşümüm oldu ama eleştirilere kulak asmam, böyle bir huyum yoktur, en iyi şekilde kendimi göstereceğimi düşünüyorum".


Bursa taraftarından tepki

Volkan Şen ve Ozan Tufan'ın imza törenindeki açıklamalarına Bursaspor taraftarından tepki geldi. Yeşil-beyazlı taraftarlar, Bursa'daki Fenerbahçe maçında iki oyuncuya ciddi tepki göstereceklerini sosyal medyadan yazdılar.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0