MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3361
EURO
35.1031
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Webo: Karadeniz'i boylayabilirdik

İspanyol basınına konuşan Pierre Webo, otobüste yaşadıkları dehşet anlarını anlatırken, yaralanan otobüs şoförüne övgü yağdırdı.
06.04.2015 15:20

Kamerunlu oyuncu, “Şoför bizim hayatımızı kurtardı. O sırada silah seslerini duyduk. Büyük bir gürültü vardı. Çok korktuk. Açık konuşmak gerekirse Karadeniz’in dibini boylayabilirdik. Dediğim gibi şöför hayatımızı kurtardı. Umarım böyle bir şey bir daha olmaz” diye konuştu.

‘Oğlumun durumu iyi’

Yaşanan silahlı saldırı Portekiz basınında da dikkat çekti. Record gazetesi Bruno Alves’in babası Washington Alves’e ulaşarak durumla ilgili sıcağı sıcağına bilgiler aldı. Washington Alves yaptığı konuşmasında, “Oğlumla görüştüm ve durumu iyi. Bruno’nun psikolojisi iyi durumda. Zaten Bruno Türkiye’den her zaman memnun. Şu anda tek üzüntüsü yaşadığı sakatlık ve oyundan çıkması” diye konuştu.  ABola gazetesi de olaylar için futbol şiddeti başlığını tercih etti.

‘Trabzon’a gitmeyiz’

Sarı-lacivertli futbolcular yaşananların ardından önce büyük şaşkınlık yaşadı, bu durum daha sonra öfkeye dönüştü. Oyuncular, “Bizi resmen öldürmek istediler. Ekmeğinin peşinde bir adamın ne suçu var?” ifadesini kullanırken, şoförün hemen arkasındaki Teknik Direktör İsmail Kartal ise “O kurşun bana da isabet edebilirdi. Cenazesi için toplanan bir adam olabilirdim şu an. Tüm camia ve ülke Fenerbahçe’ye sahip çıkmalı” ifadelerini kullandı. Fenerbahçeli futbolcular bundan sonra kesinlikle Trabzon veya Rize’ye gitmeme yönünde de karar aldılar.

İki maçı ertelendi

Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe’nin Rize maçı sonrası yaşadığı olaylar nedeniyle sarı-lacivertli ekibin hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası’nda Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı rövanş karşılaşmasını ve 13 Nisan’da Süper Lig’de Bursaspor ile yapacağı müsabakayı ileri bir tarihe erteledi. TFF’den gelen bu kararların ardından Fenerbahçe’nin antrenman programı da değişti. Takımın bugünü izinli geçireceği ve hazırlıklarına ise 7 Nisan Salı günü başlayacağı açıklandı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0