MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.529
EURO
34.865
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Wesley Sneijder üzgün

Hollanda Milli Takımı'nın ve Galatasaray'ın yıldızlarından Wesley Sneijder, 3-2 kaybettikleri Çek Cumhuriyeti maçının ardından hem karşılaşmayı hem de eleme grubu mücadelesini değerlendirdi.
14.10.2015 10:19
Galatasaray ve Hollanda Milli Takımı'nın başarılı futbolcusu Wesley Sneijder, 3-2 kaybettikleri Çek Cumhuriyeti maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

Yaptıkları büyük hatalarla EURO 2016'ya gitmeyi haketmediklerini ve bunun 'olması gereken sonuç' olduğunu belirten Sneijder, "Boşlukta gibiyim. Hem fiziksel, hem mental olarak... Kazanmanız gereken bir maç var ve siz ellerinizden kayıp gitmesine izin veriyorsunuz. Çekler az fırsat buldu ama çok disiplinliydiler. Aptalca hatalar yaptık. Zaten sonra 3-0 oldu ve her şey bitti." açıklamasını yaptı. 

"Bırakmayı düşünmüyorum"

Sorulan soru üzerine bu turnuvanın ardından Milli Takım'a seçilip seçilmeyeceğine hocasının karar vereceğini belirten 31 yaşındaki yıldız, "Bırakma yaşından kastınız nedir? Ben kendimi iyi hissediyorum. Milli Takımı bırakmayı düşünmüyorum. Teknik direktör beni seçerse aynı şevkle buraya gelirim." dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0