MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3334
EURO
35.1585
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

West Ham'ın Gökhan Töre ısrarı

Beşiktaş bir yandan Şampiyonlar Ligi için daha güçlü bir kadro kurmanın çalışmalarını yaparken diğer yandan da eski teknik direktörü Slaven Biliç'in oyuncularına kanca atmasıyla uğraşıyor. Önce Gökhan Töre ve Veli Kavlak'ı isteyen ancak bu isteği henüz re
04.06.2016 15:40
Gökhan Töre için Beşiktaş'ın istediği 18 milyon Euro'ya karşılık West Ham'ın 12 milyon Euro teklif ettiği ve kapalı kapılar ardında sıkı pazarlıkların her gün sürdüğü öğrenilirken bu transferin ancak Beşiktaş'ın istediği 17- 18 milyon Euro rakamına gelindiğinde resmiyete dökülebileceği bildirildi.

ATİBA'YA ZAM VE YENİ SÖZLEŞME TEKLİF EDİLECEK

Biliç'in Gökhan Töre pazarlığı sürerken, Veli Kavlak transferini askıya alıp bir anda Atiba'ya yönelmesi de hem yönetimi hem teknik heyeti zor durumda bıraktı.

Gelecek sezonun planlarını yapan Şenol Güneş'in 'kare as' diye nitelendirdiği Atiba - Oğuzhan - Sosa - Gomez dörtlüsünü kesinlikle bozmayı düşünmeyen siyah-beyazlılar, Gomez'in hala karar vermemiş olmasının yanı sıra Atiba'nın da gitme isteği ile sıkıntıya girdi.

3 sezon önce kendisini kimsenin istemediği bir ortamda adeta kulübe rest çekerek Beşiktaş'a gelmesini ve taraftarın göz bebeği olmasını sağlayan Slaven Biliç'i kırmayan Atiba, West Ham'a gitme kararı aldı.

Atiba'nın bu kararı almasında ikinci bir etken de Beşiktaş'ta aldığı ve yıllık 1 milyon Euro olan ücreti. Takım dengelerinin oldukça altında bir rakama oynayan Kanadalı oyuncu West Ham'ın teklif ettiği 2 milyon Euro'yu oldukça cazip buluyor.

Slaven Biliç'in ve Atiba'nın menajerinin bu atakları karşısında yeni bir hamle yapmaya hazırlanan Beşiktaş yönetimi, Atiba'nın menajerine yeni sözleşme için hemen görüşelim diye haber gönderdi.
Siyah-beyazlı yönetim, teknik direktör Şenol Güneş'in 'kesinlikle ve kesinlikle kalmasını istiyorum' diye rapor verdiği Atiba'ya 2 yıllık yeni sözleşme teklif ederek yıllık ücretini de 1.6 - 1.7 milyon Euro civarına çıkartmayı düşünüyor.

Kanadalı oyuncunun yeni sözleşme teklifini kabul edeceğini düşünen Beşiktaş yönetimi yine de her türlü ihtimale karşı alternatif oyuncuları belirlemeye başladı.

İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0