MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3675
EURO
34.9483
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ya Bobo'ya bir şey olursa

Forvet ve orta sahaya birer takviye isteyen Schuster, özellikle Bobo’nun alternatifi olmayışından yakındı.
12.07.2010 18:30

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Bernd Schuster, dış transferde Quaresma, Hilbert ve kaleci Cenk’i renklerine bağlayan takımının iki futbolcu daha alması gerektiğini düşünüyor. Alman çalıştırıcı, bu konudaki düşüncelerini, dün bir araya geldiği başkan Yıldırım Demirören ve asbaşkan Serdal Adalı’ya anlattı.

Guti hazır, asıl hedef Robinho
Takımının genel durumundan memnun olduğunu ancak bazı eksiklerinin bulunduğunu ifade eden Schuster, “Forvete ve orta sahaya birer futbolcu almamız şart. Bobo mükemmel bir golcü ama alternatifsiz. Sakatlık ya da başka bir sebepten dolayı oynamayacak olduğu zaman yerine oynatacak futbolcum yok. Ayrıca, orta sahaya da takımı ateşleyecek, oyunun iki yönünü de oynayabilen bir futbolcu almalıyız” diye konuştu.

Başkan Demirören, Alman teknik adamın transfer talebini en kısa sürede yerine getireceklerini belirtirken, asbaşkan Adalı, dünyaca ünlü futbolcular Guti ve Robinho ile görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.

Quaresma, Vikingur maçında ilk 11’de
UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında perşembe günü Faroe Adaları’nın Vikingur takımı ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta, bu maçın ilk 11’i şimdiden belli oldu. Teknik direktör Bernd Schuster, önceki gün A2 takımı ile oynanan ve 5-1 kazanılan hazırlık karşılaşmasının ardından yardımcıları ile yaptığı toplantının ardından ilk 11’i belirledi. Beşiktaş, perşembe günü sahaya şu 11’le çıkacak: Hakan Arıkan- Erhan Güven, İbrahim Toraman, Sivok, İsmail Köybaşı, Ernst, Tabata, Delgado, Quaresma, Nihat, Bobo.

Bu arada Vikingur takımı bugün İstanbul’a gelerek kampa girecek.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0