DOLAR | ![]() |
|
EURO | ![]() |
|
IMKB | ![]() |





Ya Bobo'ya bir şey olursa
BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Bernd Schuster, dış transferde Quaresma, Hilbert ve kaleci Cenk’i renklerine bağlayan takımının iki futbolcu daha alması gerektiğini düşünüyor. Alman çalıştırıcı, bu konudaki düşüncelerini, dün bir araya geldiği başkan Yıldırım Demirören ve asbaşkan Serdal Adalı’ya anlattı.
Guti hazır, asıl hedef Robinho
Takımının genel durumundan memnun olduğunu ancak bazı eksiklerinin bulunduğunu ifade eden Schuster, “Forvete ve orta sahaya birer futbolcu almamız şart. Bobo mükemmel bir golcü ama alternatifsiz. Sakatlık ya da başka bir sebepten dolayı oynamayacak olduğu zaman yerine oynatacak futbolcum yok. Ayrıca, orta sahaya da takımı ateşleyecek, oyunun iki yönünü de oynayabilen bir futbolcu almalıyız” diye konuştu.
Başkan Demirören, Alman teknik adamın transfer talebini en kısa sürede yerine getireceklerini belirtirken, asbaşkan Adalı, dünyaca ünlü futbolcular Guti ve Robinho ile görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.
Quaresma, Vikingur maçında ilk 11’de
UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında perşembe günü Faroe Adaları’nın Vikingur takımı ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta, bu maçın ilk 11’i şimdiden belli oldu. Teknik direktör Bernd Schuster, önceki gün A2 takımı ile oynanan ve 5-1 kazanılan hazırlık karşılaşmasının ardından yardımcıları ile yaptığı toplantının ardından ilk 11’i belirledi. Beşiktaş, perşembe günü sahaya şu 11’le çıkacak: Hakan Arıkan- Erhan Güven, İbrahim Toraman, Sivok, İsmail Köybaşı, Ernst, Tabata, Delgado, Quaresma, Nihat, Bobo.
Bu arada Vikingur takımı bugün İstanbul’a gelerek kampa girecek.
