MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5965
EURO
34.7887
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

YAZILANLARIN ÇOĞU SAÇMALIK

Loris Karius, "Adını bile duymadığım kadınlarla beni yan yana yazıyorlar. Bunların hiç aslı yok. Yazılanların yüzde 99'u saçmalık. Neden bunu yapıyorlar, bilmiyorum." dedi.
Beşiktaş'ın İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'dan kiraladığı Alman kaleci Loris Karius, Antalya kampında konuştu. Karius, "Ben yazılıp çizilenleri dinleseydim çoktan Liverpool'a dönmüştüm. İyi bir kaleci olduğumu düşünüyorum. Şu anda 1 numaralı kaleci benim. Ligin ikinci yarısında iyi performans sergilememiz gerekiyor. İlk yarıda çok puan kaybettik, ikinci yarıda iyi bir performans sergileyerek bu sayede istediğimiz yere gelebiliriz." dedi.
 
Hakkında çıkan magazin haberleriyle ilgili sorulan soruyu yanıtlayan Karius, "Herhangi bir sorun yaşamadım. Yazılanların yüzde 99'u saçmalık. Buradaki tek sorun, benim özel hayatımın üzerinden ya da sportif performansımla ilgili, aslı astarı olmayan şeyler yazan medyayla ilgili. Daha önce adını bile duymadığım kadınlarla beni ilişkilendiriyorlar. Kulüpte de bunun herhangi bir negatif yansıması yok. İngiliz medyası, burada yazılanları alıp kopyala yapıştır yapıyorlar. Yani yine işin kaynağı buradaki gazeteler oluyor" diye konuştu.
 
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0