MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5199
EURO
34.8
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

YENİ BAŞKAN ADAYI SERVET YARDIMCI

İddaa ihalesini kazandıktan sonra TFF Başkanlığından istifa etmesi beklenen Yıldırım Demirören'in yerine, TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı'nın gelmesi bekleniyor.
Türkiye Futbol Federasyonu'nda Yıldırım Demirören dönemi sona eriyor. Önceki gün gerçekleşen iddaa ihalesinde en düşük teklifi veren Demirören–Scientifi c Games ortaklığının ihaleyi kazanma şansının kuvvetlenmesinin ardından resmi sonucun açıklanmasıyla birlikte, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in istifasını önümüzdeki hafta açıklaması bekleniyor.

İSTİFALAR GELEBİLİR

Haziran ayında, TFF seçimi yapılacak. Kalan 4 aylık süreç içinse vekaleten bir ismin başkanlık görevini sürdürmesi planlanıyor.
 
En kuvvetli aday ise TFF 1. Başkanvekili ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı olarak görünüyor.
 
Demirören ile birlikte istifa edecek isimlerin de olacağı belirtiliyor. İstifa edecek isimlere göre başkanlık görevini farklı isimlerin de üstlenebileceği dile getiriliyor.

GÜRELİ DE OLABİLİR

Servet Yardımcı'nın 4 aylık başkanlık görevini kabul etmemesi durumunda ise Hüsnü Güreli isminin gündeme geleceği konuşuluyor. Demirören'in istifası sonrası kısa süre içinde başkanlık konusuna netlik kazandırılacak.

(Akşam)
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0