MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yıldız Erkek Voleybolcular pırıl pırıl

Ankara’da devam eden Avrupa Yıldız Erkekler Voleybol Şampiyonası’nda milli takım, üçüncü maçta şeytanın bacağını kırdı ve Yunanistan’ı harika bir oyun sonrası 3-0 yenerek galibiyetle tanıştı.
19.04.2011 17:26

Ankara’da devam eden Avrupa Yıldız Erkekler Voleybol Şampiyonası’nda milli takım, üçüncü maçta şeytanın bacağını kırdı ve Yunanistan’ı harika bir oyun sonrası 3-0 yenerek galibiyetle tanıştı.

İlk iki maçında Bulgaristan ve Polonya’ya kaybeden Ay-yıldızlı ekibimiz, grupta dördüncü maçını Salı günü Almanya ile yapacak.

Ankara’da devam eden Avrupa Yıldız Erkekler Voleybol Şampiyonası’nda Türkiye zor olanı yaptı ve grubun dişli ekibi Yunanistan’ı harika bir oyun sonrası alt etmeyi başardı: 3-0…

İlk maçında zorlu bir mücadele sonrası Bulgristan’a 3-2 kaybeden ardından ikinci karşılaşmada Polonya’ya 3-1 mağlup olmaktan kurtulamayan Ay-yıldızı ekibimiz, nihayet galibiyetle tanıştı.

Yunanistan karşısına bir hayli hırslı ve istekli çıkan milliler, birinci bette mükemmel bir oyun ortaya koydu. Rakibin file üstündeki hücumlarını başarılı bloklarıyla bertaraf eden yıldızlar, hücum kombinasyonlarında başarılı olunca seti 25-22 önde kapadı.

İkinci sete de yeni önde giren ve başarılı performansını devam ettiren yıldız milli takımı, bir ara Yunanistan’ın atakları karşılamakta zorlanınca, sette eşitlik sağlandı. Yunanistan’ın smaçlarını başarıyla karşılayan ay-yıldızlı ekip, bu seti de 25-23 önde kapamasını bildi ve skorda 2-0 öne geçti.

Üçüncü sette daha rahat ve dengeli bir oyun ortaya koyan yıldız milli takımı, 25-19’luk setle grubun güçlü ekibi Yunanistan’ı 3-0 yenerek hem galibiyetle tanıştı hem de Almanya maçı öncesi moral buldu.

Yarını dinlenerek geçirecek olan yıldızlar, salı günü saat 19.00’da Almanya ile dördüncü maçını yapacak. Milliler gruptaki son maçını ise 21 Nisan Çarşamba günü Sırbistan ile yapacak.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0