MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3782
EURO
35.0031
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yıldız Kızların keyfi yerinde

Ankara’da 30 Nisan-8 Mayıs tarihlerinde yapılacak Yıldız Kızlar Avrupa Şampiyonasına hazırlanan milli takım sporcuları çalışmalarına neşe içinde devam ediyor.
26.04.2011 16:23

Ankara’da 30 Nisan-8 Mayıs tarihlerinde yapılacak Yıldız Kızlar Avrupa Şampiyonasına hazırlanan milli takım sporcuları çalışmalarına neşe içinde devam ediyor.

Antrenör Marco Aurelio Motta, sporcuların hırsı ve neşesinin şampiyona öncesi kendisini memnun ettiğini belirterek, güzel maçlar oynayarak dereceyi hedeflediklerini söyledi.

Avrupa Yıldız Kızlar Voleybol Şampiyonası için geriye sayım devam ederken, milli takım sporcuları, çalışmalarına neşe içinde devam ediyor…

Antrenör Marco Aurelio Motta şu an gelinen noktadan memnun olduğunu belirtirken, millilerin hırslı, arzulu, agresif ve aynı zamanda stressiz olmasının kendisini şampiyona öncesi umutlandırdığını söyledi.

İYİ BİR TAKIMIZ

İdmanların neşe içinde geçtiğini ifade eden Motta, “Takım sahaya 12 kişi çıkacak olsa da birbirine eşit seviyede 15 oyuncumuz var. 6’şar kişilik iki takımdan biri diğerine üstün değil.Belçika’yı iki ayrı takımla mağlup etmemiz bunun kanıtı. Kendi aramızdaki maçlarda da kimin kimi yeneceği belli olmuyor. Bu da çok sevindirici bir durum. Teknik heyet olarak biz onlara, onların da kendilerine güveni tam.” Dedi.

Bu yaş kategorisindeki takımlarda bunları söylemenin zor olduğuna dikkat çeken Motta, İtalya ile yapılacak iki karşılaşmanın takımın durumu hakkında daha iyi bilgi vereceğini belirterek, “Bir takımın olması gereken aşamadayız. Bundan sonra turnuvanın başlamasını bekleyeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0