MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.37
EURO
34.967
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yıldız oyuncu ayrılmak istiyor

Efes Pilsen'in milli basketbolcusu Ender Arslan, yeterince oynayamadığı için takımdan ayrılmak istediğini açıkladı.
03.12.2010 12:10

THY Avrupa Ligi'nde dün Efes Pilsen'in deplasmanda İspanyol temsilcisi Power Electronics Valencia'ya 62-56 yenildiği maçta süre alamayan Ender, yaptığı açıklamada, sezon başından beri elinden geleni yapıp, çalıştığını belirterek, “Fakat bir türlü rotasyona giremedim. Burada süre alamıyorum. Yönetimle konuşacağım, ayrılmak istediğimi söyleyeceğim” dedi.

Basketbolu Efes Pilsen'de öğrendiğini vurgulayan Ender, şöyle devam etti:

“Burası benim yuvam. Takıma faydalı olmak istiyorum ama oynamadıkça faydalı olamıyorum. Bu durum beni üzüyor. O yüzden bu durumun benim için böyle devam etmesi mümkün değil, çünkü oturarak faydalı olamam. O yüzden yönetimle görüşeceğim. Opsiyonlarımı değerlendirmek istiyorum. Bu şekilde oturmayı hiçbir oyuncu istemez. Tabii ki Efes Pilsen'de olduğum sürece elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Ancak bu şekilde sezonun benim için devam etmesi pek mümkün değil. Süre alabileceğim bir yer belki benim için daha faydalı olacaktır.”

Ender, başantrenör Velimir Perasovic'in tercihine her zaman saygı duyduğunu ifade ederek, “27 yaşındayım ve en verimli çağındayım. Olabilir, antrenörün tercihidir. Ona her zaman saygı duyarım. Burası benim evim ama bir yerden sonra kendimi de düşünmek zorundayım” diye konuştu.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0