MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3529
EURO
34.9558
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yıldız oyuncunun ayağı kırıldı!

Dün akşam oynanan PSV - Manchester United karşılaşmasında, genç oyuncu Luke Shaw'un ayağı kırıldı.
16.09.2015 11:33

Şampiyonlar Ligi'nde dün akşam oynanan ve ev sahibi ekibin 2-1 üstünlüğüyle sonuçlanan PSV Eindhoven - Manchester United maçında yürekleri burkan bir sakatlık yaşandı. Mücadelenin 15. dakikasında sol taraftan topla ceza sahasına giren Mancester United'lı futbolcu Luke Shaw, Hector Moreno'nun iki ayagıyla yaptığı sert müdaheleyle yere düştü. Bacağının iki yerden kırıldığı anlaşılan oyuncu için sağlık ekiplerinin sahaya girmesiyle maç 10 dakika durdu ve Shaw'a oksijen verildi.

İngiliz futbol kamuoyu, Hestor Moreno'nun iki ayağıyla yaptığı müdahalenin kırmızı kart ve penaltıyla cezalandırılması gerektiği konusunda fikir birliğine varırken, karşılaşmanın İtalyan hakemi Nicola Rizzoli pozsiyon için kartını bile çıkarmadı. Eski Fifa hakemi Graham Poll de Moreno'nun oyundan atılması gerektiğini belirtti ancak maça devam edenfutbolcu PSV'nin beraberlik golünü kaydetti.

Louis van Gaal yaşanan olaylara ilişkin "Pozisyon için penaltı ve kırmızı kart gösterilmeliydi desem bana mazeret sunuyor diyeceksiniz, yorumu sizlere bırakıyorum... Şu anda Luke Shaw'un sahalardan ne kadar uzak kalacağı hakkında bir fikrim yok. Doktorlar, sadece uzun bir zaman alacak demekle yetindi. Oyuncum sezona çok iyi başlamıştı. Manchester United ve İngiliz milli takımı için büyük kayıp oldu." açıklamalarında bulundu.

20 yaşındaki Luke Shaw, geçtiğimiz sezon 37,5 milyon Euro gibi ciddi bir bonservis bedeliyle Southampton'tan Manchester United'a transfer olmuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0