MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4975
EURO
34.7568
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yıldızlar, İngiltere 2018 için toplandı

David Beckham, Rio Ferdinand, Steven Gerrard, Michael Essien, Asamoah Gyan, Wilson Palacios, Alex gibi ünlü futbolcular birlikte kamera karşısına geçti.
01.12.2010 16:10

İngiltere 2018 İhalesi Başkan Yardımcısı David Beckham; Rio Ferdinand, Steven Gerrard, Michael Essien, Asamoah Gyan, Wilson Palacios, Alex gibi İngiliz ve uluslararası futbolcular ile birlikte "İngiltere 2018 Mirası" filminde rol aldı.

Futbolun tarihi ve "Football United"ın fon sağladığı Asya, Afrika ve Karayip'lerdeki antrenörlük seanslarına yer veren filmde, İngiliz Premier Ligi maçları da gösteriliyor.

Filmi değerlendiren İngiltere 2018 CEO'su Andy Anson konuyla ilgili, "Hayal edilebilecek en etkili küresel mirasa sahip olmak için İngiltere'de bir Dünya Kupası görmek istiyoruz. 'Football United' tekliflerimizin tüm dünyadaki insanlara fayda sağlayacağına inanıyoruz, çünkü bunun arkasında İngiliz futbolunun tamamı yer alıyor. Bu film, insanlara 'Football United' için kulüpler, antrenörler ve tüm farklı milliyetlerden oyunculardan aldığımız desteği hissettirecek" dedi.

FIFA, 2018 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak ülkeye ise 2 Aralık 2010 Perşembe günü Zürih'te düzenlenecek organizasyon ile karar verecek.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0