MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3699
EURO
34.9644
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yusuf, Manuel Fernandes'i tanımıyorum

Yusuf, "Manuel Fernandes'i tanımıyorum. Gerçekten tanımıyorum. Belki çok iyi futbolcu hatta dünya çapında futbolcudur; ama ben tanımıyorum" diye konuştu.
07.12.2010 16:21

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Yusuf Şimşek, takımdaki geleceğiyle ilgili olarak, "Ayrılmak konusunda netleşmiş bir fikrim yok. Şu anda devre arasına 2 hafta kaldı. Ara transfer döneminde ne olacağını bekleyip göreceğiz" dedi.

Yusuf, Schuster'in kendisine karşı ön yargısı olabileceğini belirterek, "Schuster'in bana karşı ön yargısı olabilir, teknik direktör hakkında konuşmak doğru değil; ama demek ki bir sorun var ki bizi kadroya almıyor; eksik kadroyla gidiyor maçlara. A2 Takımı'nda oyuncu alıyor, gidiyor. Ben altyapıdan gelen çocukları yermiyorum. Yanlış anlaşılmasın; ama ben takıma katkıda bulunmak için sürekli kendimi hazır tutuyorum ve oynamak istiyorum. Ben de oynayabilirim" şeklinde konuştu.

HER KOŞULDA HER AN OYNAMAYA HAZIRIM AMA ŞANS VERİLMİYOR

Takımdaki durumunun iç açıcı olmadığıni ifade eden deneyimli futbolcu, "Benim Beşiktaş'taki durumum iç açıcı değil. Her futbolcunun isteği takımında şans bulmaktır, bu şans bana verilmedi. Üzülüyorum; ama yapacak bir şey yok. Elimizden geldiği kadar oynamaya çalışacağız. Bunun için çalışmaya devam ediyorum. Oynatmazlarsa yapacak bir şey yok; fakat ben kendime güveniyorum. Her koşulda, her an oynayabileceğimi düşünüyorum. Bundan sonrası teknik direktöre kalmış, bundan sonra ne olacağını göreceğiz" dedi.

FERNANDES, DÜNYA ÇAPINDA OYUNCU OLABİLİR AMA BEN TANIMIYORUM

Yeni transfer Fernandes'i tanımadığını belirten Yusuf, "Manuel Fernandes'i tanımıyorum. Gerçekten tanımıyorum. Belki çok iyi futbolcu hatta dünya çapında futbolcudur; ama ben tanımıyorum" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLUK HEDEFİNE ULAŞACAKTIR

Beşiktaş'ın kaliteli bir kadroya sahip olduğunu dile getiren Yusuf Şimşek, "Kaliteli futbolculardan oluşan bir ekibiz. Her futbolcu nerede ne yapması gerektiğini biliyor. Beşiktaş'ın tek hedefi Türkiye Ligi'nde şampiyon olmaktır. Beşiktaş'ta tüm futbolcular artık puan kaybetmeye tahammül olmadığı bilinciyle hareket ediyor. Hedefimize ulaşacağımızı düşünüyorum" dedi.

ALİ KUÇİK İYİ MÜCADELE ETTİ

Yusuf, Bursaspor maçında 11'de sahaya çıkan Ali Kuçik'in iyi mücadele ettiğini belirterek, " Ali, başarılıydı. Her şeden önemlisi iyi mücadele etmeye çalıştı. Ernst'in ortasında golü atabilse daha da iyi olacaktı" diyerek sözlerini tamamladı.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0