MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5064
EURO
34.7322
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

"ZENIT'İN LİGİ YOK, AVANTAJLIYIZ"

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, Zenit maçı öncesi Islam Slimani için dikkat çeken ifadeler kullandı. Ersun Yanal ayrıca, Galatasaraylı futbolcu Nagatomo'nun hakem Ümit Öztürk'e küfür ettiği iddiasıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Fenerbahçe sahasında Zenit ile karşılaşacak. Sarı lacivertlilerde teknik direktör Ersun Yanal ve savunma oyuncusu Roman Neustadter, Zenit maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

İşte Ersun Yanal'ın açıklamaları;
Ersun Yanal maçla ilgili "Zenit maçını kazanabileceğimizi düşünüyorum. Özellikle gol yemeden kazanırsak büyük bir avantaj kazanacağımızı düşünüyorum. Geçmişteki listeyi şu anda konuşmak doğru değil. Şu anda kadromuzdaki tüm oyuncularımıza değer vererek, onları kazanarak geçmek zorundayız." açıklamasını yaptı.

ROMAN: "ZENIT'İN LİGİ YOK, AVANTAJLIYIZ"

Roman Neustadter maç hakkında "Şu anda Zenit lig tatili döneminde, hazırlık dönemleri devam ediyor. Güçlü, fiziksel olarak güçlü bir takım olacak karşımızda. İyi bir takımla karşılaşacağımızı unutmamamız gerekiyor, umarım kendi evimizde, Kadıköy'de istediğimiz galibiyeti alırız. Zenit iyi bir takım. Fiziksel olarak güçlüler, bireysel olarak iyiler. Zenit'te herkesi tanıyorum. Milli takımdan da arkadaşlarım var. Zor olacak ama bizim saha avantajımız var. Ne yapacaklarını bilmediklerinden Artem Dzyuba'ya uzun oynuyorlar. İkinci topları almamız gerekli" ifadelerini kullandı.

ROMAN: "SÖZLEŞMEM ŞU AN ÖNEMLİ DEĞİL"

"Sözleşmen sona erecek, Fenerbahçe yeni stoperler aldı, takımda kalacak mısın?" sorusuna yanı veren Neustadter "Bunu bilmiyorum. Önemli olan Salı günü oynaycağımız Zenit maçı, benim geleceğim değil." dedi.


YANAL: "TUR ŞANSLARI EŞİT"

Tur şansının eşit olduğunu söyleyen Ersun Yanal, "Taraftarımız bizi hiç yalnız bırakmadı. Onların desteğiyle çok farklı ve güçlü bir Fenerbahçe sahada olacak. Bizim de güçlü yönlerimiz var, bunu rakibe kabul ettirmek istiyoruz. İki maç var, doğru işler yapan tur atlayacak. Şartların eşit olduğunu düşünüyorum. Ligdeki durum bunu yansıtmasa bile, UEFA Avrupa Ligi'nde iyi şeyler yapabiliriz." diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0