MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4575
EURO
34.7559
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CEM YILMAZ ve SAMYELİ AŞKINI ÖVDÜ

Türk pop müziğinin ve Yeşilçam'ın önemli isimlerinden Ayşegül Aldinç, sahne aldığı mekanda kendisini dinlemeye gelen Cem Yılmaz ve Defne Samyeli'nin aşklarına övgüler yağdırdı.
Sevgilisi Defne Samyeli ile birlikte mavi tur yapan Cem Yılmaz’ın duraklarından biri de Bodrum oldu. Burada Ercan Saatçi ile bir araya gelen Yımaz, geceyi burada bir mekanda sahne alan Ayşegül Aldinç’i izleyerek bitirdi. Gecede son derece keyifli bir görüntü çizen Cem Yılmaz, sahnede bateri çalarak Aldinç’e eşlik ederken, başarılı isim de sosyal medya hesabından o görüntüleri paylaştı ve yazdığı satırlarla ikilinin aşkı hakkında övgü dolu sözler kullandı. İşte Ayşegül Aldinç’in satırlarından Cem ve Defne aşkı…

“Harikalar ötesi bir Bodrum gecesi yaşadık. Davulda en sevdiğim adam gibi adam, eşsiz benzersiz Cem Yılmaz ve sahnemi taçlandıran eşliği… Güzeller güzeli sevdiceği, abide kadın Defne Samyeli ile şarkımı paylaşmak… (Bu arada fevkalade uyumlular, bayılıyorum aşklarına)… Defne’nin şahane kızları… Ve her görüşmemizde yeniden sarmalandığımız dost Ercan Saatçi… Oradaydılar hep beraber, ne iyi ettiler de geldiler.”

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0