MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4575
EURO
34.7559
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İZLENDİ VE OLUMLU RAPOR VERİLDİ

Spor Toto Süper Lig'de önümüzdeki sezon şampiyonluk için iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi yaşanıyor..
Gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Sarı lacivertli scout'ların izlediği ve teknik direktör Ersun Yanal'a rapor sunduğu yıldız sol açık için kulübüyle masaya oturulacak.

Mirsad Türcan'ın menajerliğini yaptığı Ukraynalı sol açık Konoplyanka'nın Fenerbahçe'nin 3 yıllık teklifine 'evet' cevabını verdiği öğrenildi.

Bu gelişmenin ardından Konoplyanka Fenerbahçe'nin Alexsandar Kolarov ve Ljubomir Fejsa'dan sonra anlaşma sağladığı 3. isim oldu. Şimdi Schalke ile masaya oturulacak.

Ancak kulübe yakın kaynaklar Schalke ile 1 yıllık sözleşmesi kalan Ukraynalı futbolcu için bir sorun çıkmayacağını belirtiyorlar.

Konoplyanka'nın transferinin resmileştirilmesi için Schalke'ye 3-4 milyon Euro arası bir ücret ödenecek..

Sağ ayaklı olmasına rağmen sol açık mevkinde oynayan Konoplyanka'nın son durumunu görmek için Ukrayna- Sırbistan maçına scout gönderilmiş ve iyi durumda olduğu gözlenmişti..

Sağ ayaklı olmasına rağmen sol açık mevkinde oynayan Konoplyanka'nın son durumunu görmek için Ukrayna- Sırbistan maçına scout gönderilmiş ve iyi durumda olduğu gözlenmişti.

Ukraynalı oyuncu kariyeri boyunca 3 takımda oynarken ülkesinin takımı Dnipro dışında Sevilla ve Schalke formalarını terletti. Dnipro'da sözleşmesinin bitişinin ardından Sevilla'ya bedelsiz transfer olduktan 1 yıl sonra Schalke'ye imza attı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0