MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

3 milyon € + emre = Emenike

Galatasaray, son olarak Karabükspor’lu Emenike’ye kanca atmıştı. Cim Bom'dan 3 milyon Euro artı Emre Çolak'ı talep etti.
26.11.2010 10:32

Uzun süredir Milan Baros’a alternatif olabilecek bir isim arayışında olan Galatasaray, son olarak Karabükspor’lu Emenike’ye kanca atmıştı. Her ne kadar Karabük yönetimi, Emenike için sezon bitmeden gelecek hiçbir teklifi kabul etmeyeceğini belirtse de, kapalı kapılar ardında pazarlıkların sürdüğü iddia ediliyordu. Sarı-Kırmızılılar, bu oyuncu için Karabük’ten gelen son haberi duyunca geri adım attı. Çünkü Karadeniz temsilcisi, Cim Bom’dan 3 milyon Euro artı Emre Çolak’ı talep etti. Bunun üzerine yönetim, teknik direktör Hagi ile bir görüş alışverişinde bulundu.

Lazio takibe aldı

Genç yıldızın performansından son derece memnun olan Rumen teknik adam, Emre’nin kesinlikle takımda kalmasından yana olduğunu belirtti. Gelecek vaat eden bir ismin bu şekilde elden çıkarılmasını istemeyen Hagi araya girince, transfer görüşmeleri de şimdilik sona erdi. Bu arada İtalyan Corriere dello Sport Gazetesi, Ümit Milli Takım’ın, İtalya’ya 2-1 mağlup olduğu özel maçta sergilediği oyunla göze batan Emre’nin, Lazio’nun takibine girdiğini yazdı.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0