MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5203
EURO
34.8906
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bucaspor'dan transfer açıklaması

Bucaspor'da Basın Sözcüsü Timur Yaykıran transfer açıklaması yaptı..
26.11.2010 14:57

Süper Lig'de pazar günü Medical Park Antalyaspor'u konuk edecek Bucaspor'da Basın Sözcüsü Timur Yaykıran, şu ana kadar herhangi bir futbolcuyla transfer konusunda anlaşma yapmadıklarını söyledi.Yaykıran, yaptığı açıklamada, Medical Park Antalyaspor ile pazar günü Altay Alsancak Stadı'nda oynayacakları maç öncesinde dün Torbalıspor ile oynadıkları hazırlık karşılaşmada golcülerin attıkları gollerin kendilerine umut verdiğini belirterek, tüm taraftarları karşılaşmaya davet etti.

Pazar günü alacakları bir galibiyetle yükselişe geçeceklerini kaydeden Yaykıran, ''Yönetim kurulumuz ve teknik heyetimiz mevcut kadromuzdaki kaliteleri belli oyuncularımızla oynayacağı maçlarda başarılı olmak için çalışmaktadır. Şu ana kadar takımımızın herhangi bir oyuncu ile transfer konusunda sözlü veya yazılı bir anlaşması söz konusu değildir. Bu tür haberlerin mevcut kadromuzun maçlara konsantrasyonunu bozacağından, Ocak ayına kadar transfer haberlerine rağbet edilmemesi gereğini düşünüyoruz'' dedi.

Eski takım kaptanı Tomas'ın ile sözleşmelerini feshettiklerini hatırlatan Yaykıran, ''Tomas'ın kulübümüze yapmış olduğu katkılar nedeniyle kendisine teşekkür ediyoruz. Tomas'ın bundan sonraki hayatını antrenör olarak sürdürmesi isteğini anlayışla karşılıyor ve kendisine başarılar diliyoruz'' dedi.

Bugün saat 16.00'da Kaynaklar tesislerinde yapacağı çalışmanın ardından yarınki antrenmanla Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak Bucaspor'da, kadro dışı bırakılan Dady ve Dahmane'nin yanı sıra sakatlığı bulunan Onur Tuncer bu hafta forma giyemeyecek.

Sarı lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan kaleci Carlos, Orhan Ak ve Mulemo'nun durumları daha sonra belli olacak.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0