MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4575
EURO
34.7559
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cemaat iddiasına Behzat Ç'e yanıt

Behzat Ç'nin 30'uncu bölümünde savcı Canan ve Behzat sevişti. Bu sahne, dizideki cemaat iddialarına tepki olarak mı çekildi, sorusunu akla getirdi.
25.04.2011 14:11

Harun'un türbanlı bir kızla yaptığı sohbet 'cemaate destek' olarak basına yansıyınca, 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi' bu bölümde Emniyet içindeki bir yapılanma ele aldı. Dizide Türkiye gündemine açık göndermeler vardı. Behzat Fethullahçı yapılanmaya kafa tuttu. Harun başörtülü kız arkadaşına sataşan teyzeye laf çaktı. Ahmet Şık'a sahip çıktı.. Ve dizinin sonunda savcı Esra'yla sevişti..

ALBAY İNTİHAR ETTİ EMNİYET TEŞKİLATI KARIŞTI

Gündemdeki konulara dikkat çeken dizi de bu hafta yine Türkiye gündemine göndermeler vardı. Can Uçar adındaki emekli albay evinde ölü bulunduktan sonra cinayet büro işin peşine düşer.. Görünüşte albay, intihar etmiştir. Ancak cinayet büro ekibi, olayın cinayet olmadığından şüphelendiği için olayın üzerine gitti. Behzat Ç. albayın öldürülmeden önce bir gazeteciyle yazı dizisi hazırladığını öğrenince işin rengi değişti.

KAFA TUTTU

İşin içinde başka hesaplar olduğunu anlayan Behzat Ç. emniyet içindeki birtakım yapılanmaları da gün yüzüne çıkaracak bilgilere ulaştı.. Emniyetteki Fethullahçı yapılan bölümde Behzat yapılanmaya kafa tuttu. Ama Behzat'tan soruşturmasının üstünü kapatılması istendi. İşin içine ölen kızının kamera görüntüleri de girince Behzat soruşturmayı kapattı..
Advertorial

AHMET ŞIK'I SAVUNDU

Dizide evi basılan gazetecinin bilgisayarından dosyalar silindi. Kadın gazeteci tutuklandı. Behzat amiriyle konuşurken "Ya müdürüm allah aşkına çocuk mu kandırıyorsunuz. O gazeteci bütün planlarını ortaya çıkardı. O kız ortaya çıkarttı onlar da bu planın parçası dediler. Emniyet'teki yapılanmayı o kadın çıkardı. Bunu herkes biliyor." dedi.. Dizideki görüntüler Ahmet Şık'ı akıllara getirdi.

BAŞÖRTÜLÜ SEVGİLİYE SAHİP ÇIKTI

Geçen hafta dizideki başörtülü sevgiliyle dikkatleri çeken hatta eleştiri alan dizide geçen haftaki eleştirilere de yanıt vardı. Kız arkadaşıyla sinemaya giden Harun başörtüsüne verilen tepkiye çok sinirlendi. Sinemada başörtülü kıza dönerek "Bunlar da her yere doluştular" deyince Harun teyzeyi azarladı.

BEHZAT'TAN TEŞKİLATA CEVAP

Arıza polis Behzat da boş durmadı. Kendisine en iyi polis ödülü veren teşkilata yaptığı konuşmayla cevap verdi.."Ben bugüne kadar bildiğim yoldan gittim. Ama siz bugün beni kendi yolunuza çektiniz. Benim ruhumu kirlettiniz." Teşkilatın kendisine verdiği 10 maaş ikramiye çekini yırttan Behzat'ın konuşması ayakta alkışlandı. Üst rütbeli amirlerin önünde verilen çek ödülüne öyle bir küfür etti ki: Tabak iyi de çekinizin A.... koyim..

SAVCI VE BEHZAT SEVİŞTİ

Diziye damgasını Savcının Behzat'a yaptığı aşk itirafı damga vurdu. İtirafın ardından Behzat ve Savcı Esra yayınlanan bu bölümde seviştiler.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0