MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4575
EURO
34.7559
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

EFSANELER SAHALARA DÖNÜŞ YAPIYOR

Serena Williams ile tenis kariyerini sarsan uzun süren sakatlığı sonrası kortlara dönüş yapmak için mücadele veren Andy Murray güçlerini birleştirdi.
Wimbledon'da karışık çiftler kategorisinde sürpriz bir ikili şampiyonluk mücadelesi verecek. 37 yaşındaki efsane raket Serena Williams ile 32 yaşındaki Britanyalı yıldız Andy Murray güçlerini birleştirecek.

Teniste sezonun üçüncü Grand Slam’i olan Wimbledon’da karışık çiftler kategorisinde sürpriz bir ikili mücadele edecek. Britanyalı tenisçi Andy Murray ile ABD’li efsane raket Serena Williams, şampiyonluk için birlikte mücadele verecek.

Doğum yaptıktan sonra kortlara dönen ancak dönüşü sonrası maç eksiği nedeniyle bir türlü eski form seviyesine çıkamayan Serena Williams ile tenis kariyerini sarsan uzun süren sakatlığı sonrası kortlara dönüş yapmak için mücadele veren Andy Murray güçlerini birleştirdi.

Kalçasından ciddi bir ameliyat geçiren Murray ile dizinden sıkıntı yaşayan Serena Williams’ın korttaki performansı merak konusu olurken Williams, “Ben her zaman Andy'yi beğenirdim. İş ahlakı her zaman üst düzeydeydi. Ona her zaman saygı duyuyorum. ATP'deki rekabeti sürükleyen insanların en önde gidenlerinden biri olarak onunla aynı takımda olmak için sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullandı.

Serena Williams’ın 23 Grand Slam şampiyonluğu bulunurken Andy Murray’nin ise 2'si Wimbledon olmak üzere 3 Grand Slam zaferi bulunuyor. Serena, daha önce Wimbledon'da 7'si tekler, 6'sı çiftler ve bir kez de karışık çiftler olmak üzere, toplam 14 kez şampiyonluk sevinci yaşadı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0