MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4575
EURO
34.7559
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

GÜREŞÇİLERİMİZ İKİ MADALYA KAZANDI

Milli güreşçi bronz madalya için karşılaştığı Ukraynalı Taras Markovych'i (12-9) mağlup ederek bronz madalyanın sahibi oldu.
Belarus'un başkenti Minsk’te düzenlenen 2. Avrupa Oyunları'nda 74 kiloda Soner Demirtaş, finalde Dünya şampiyonu Rus Zaurbek Sıdakov’a mağlup oldu ve gümüş madalya kazandı. Süleyman Atlı ise 57 kiloda Ukraynalı Taras Markovych’i yenerek bronz madalyanın sahibi oldu.

2. Avrupa Oyunları’nda bir madalya da Soner Demirtaş’tan geldi. Güreş milli takımından 74 kilo serbest sitilde mücadele eden Soner Demirtaş, final maçında Rus Zaurbek Sıdakov’a tuşla yenilerek gümüş madalyada kaldı. 57 kiloda Süleyman Atlı ise repesajda Gürcü rakibi Lasha Lomtzadze'yi (6-0) yendi. Milli güreşçi bronz madalya için karşılaştığı Ukraynalı Taras Markovych'i (12-9) mağlup ederek bronz madalyanın sahibi oldu.

Kadınlarda iki bronz repesaj maçı var

53 kiloda Zeynep Yetgil Avrupa şampiyonu Dünya 2.’si İsveçli Sofia Mattsson'a (4-0) öndeyken (12-4) kaybetti. İsveçli güreşçi yarı finalde Alman Nina Hemmer'i yendiği için milli güreşçi repesajda Moldovalı Lulia Leorda Leorda ile karşılaşacak

 

 
68 kiloda Buse Tosun da Avrupa Şampiyonu Rus Anastasia Bratchikova'ya (4-2) yenildi. Rus güreşçi yarı finalde Ukraynalı Alla Cheekasova'yı mağlup edince Tosun, repesajda İsveçli Jenny Fransson ile karşılaşmaya hak kazandı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0