MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4575
EURO
34.7559
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ertuğrul Sağlam'dan devam sinyali

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursaspor taraftarlarının yoğun tezahüratları arasında öyle açıklamalar yaptı ki..
27.11.2010 22:15

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ''Tarihler yazıldı ama bizim defterimizde durmak yok. Daha iyisini ortaya koymak lazım'' dedi.

Sağlam, yaklaşık 2 bin taraftarın takip ettiği antrenmanda gazetecilere yaptığı açıklamada, şimdiye kadar iyi işler yaptıklarını, ancak Şampiyonlar Ligi'nde arzuladıkları sonuçları alamadıklarını söyledi.
Taraftarların, ''Öyle mutluyuz ki seninle bu sene, Şampiyonlar Ligi'nin canı cehenneme'' tezahüratları arasında konuşan Sağlam, şunları söyledi:

''Tarihler yazıldı ama bizim defterimizde durmak yok. Daha iyisini ortayla koymak lazım. Daha yapacak çok işimiz var ve yapacağız. Taraftarlarımız gönüllerinden geçeni söylüyorlar. Daha iyisini yapmak için elimizden geleni yapacağız. Çok fazla konuşmak istemiyorum çünkü duygulanıyorum. Biz Bursa'yı ve Bursaspor'u çok seviyoruz. Önümüzde çok önemli maçlar var. Öncelikle bu takımı ligin ilk devresinin sonunda zirveye yerleştirmemiz gerekiyor. Ondan sonrasında hep beraber yeniden düşünmemiz, plan yapmamız gerekiyor.''

Sağlam, bir gazetecinin, ''Plan yapmamız gerekiyor sözünü biraz açar mısınız'' şeklindeki sorusuna ''Daha sonra açarız'' cevabını verdi.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0