MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5203
EURO
34.8906
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Paşa, hayat fişini kendi çekti

Kümede kalma mücadelesi veren Kasımpaşa, Başkent'te konuk olduğu G.Birliği'yle berabere kalarak işini mucizelere bıraktı...
25.04.2011 09:17

Ligin dibinde yer alan İstanbul ekibi, Gençlerbirliği karşısında galibiyeti koruyamadı, kümede kalma şansı mucizelere kaldı.


Süper Lig'de 30 hafta mücadelesinde Gençlerbirliği ile Kasımpaşa 1-1 berabere kaldı.

Hafta içinde İBB karşısında aldığı yenilgiyle kupaya yarı finalde elveda diyen Gençlerbirliği, rakibi karşısında ilk yarıda konsantre olmakta zorlandı. Fuat Çapa göreve geldikten sonra oynadığı oyunda taraflı tarafsız herkesin alkışını alan Kasımpaşa 25. dakikada başkentte golü buldu. Halil Çolak, Korhan'dan aldığı pasta düzgün bir vuruşla Özkan'ı avladı. İlk yarıda ikinci gol fırsatlarını yakalayan lacivert beyazlılar Korhan ile net fırsattan yararlanamadı. Ve ilk yarın 1-0 Kasımpaşa'nın üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda silik görüntüsünden uzaklaşan Gençlerbirliği rakip kaleye yüklenmeye başladı. 67. dakikada Ermin Zec, kaleci Fırat'ı geçti ve topu boş kaleye yuvarladı. Ancak Ergün Teber cansiparane bir müdahaleye ile yatarak yaptığı müdahale ile topun çizgiyi geçmesine izin vermedi. 74. dakikada Gençlerbirliği beraberlik sayısını buldu. Oktay Delibalta Orhan Şam'dan aldığı asisti iyi değerlendirdi ve skora dengeyi getirdi. 77. dakikada Kasımpaşa 10 kişi kaldı. İkinci sarı kartını gören Tjikuzu oyundan atıldı.

Kümede kalma savaşı veren Paşa, bu sonuçla 22 puanda kalarak 32 puanda bulunan Sivas'ın bitime 4 hafta kala 10 puana gerisinde kalarak işini mucizelere bıraktı.. Gençlerbirliği ise puanını 36'ya yükseltti.

İLK YARIDAN DAKİKALAR

9. dakikada gelişen atakta Cem Can ceza shası dışından vuruşunu yaptı, top kaleci Fırat'ın kontrolünde auta gitti.

24. dakikada ceza sahası önünde topla buluşan Korhan, defansın arkasına sarkan Şahin'i gördü bu oyuncu mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı.

25. dakikada konuk ekibin golü geldi. Ceza sahasında topla buluşan Korhan'ın pasında Halil, yerden plase bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1 - 0.

38. dakikakda sağ kanatta topla buluşam Hurşut, ceza sahası dışında Jedinak'ı topla buluşturdu bu oyuncunun yaklaşık 30 metreden sert şutu üstten auta gitti.

45. dakikakda Korhan mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Hızlı gelişen atakta defansın arakasına sarkan Korhan kaleci Özkan ile karşı karşıya kaldı, yerden vuruşunda top kaleciden sekerek kornere gitti.

Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol olmayınca Kasımpaşaspor soyunma odasına 1 - 0 önde gitti.

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR

52. dakikada defansın hatasıyla topu kazanan Şahin sağ kanattan ceza alanına girdi, Şahin müsait pozisyondaki Ersen'e vermek yerine şut atınca top kaleciden kornere gitti.

54. dakikada yükseklik kazanan topu Yasin kafa ile Zec'e indirdi, bu oyuncu bekletmeden vuruşunu yaptı top üstten dışarı gitti.

67. dakikada Zec'in pasıyla Aykut ceza alanına girdi, defanstan sıyrılıp vuruşunu yaptı top kaleci Fırat'ın ellerinde kaldı.

69. dakikada defansın arkasına sarkan Zec, kaleciden sıyrılıp meşin yuvalağı boş kaleye gönderdi. Çizgi üzerinden Ergün, topu son anda çıkardı.

75. dakikada Gençlerbirliği Oktay ile beraberliği sağladı. Orhan ile başlayan atakta kale sahası içinde topla buluşan Oktay, meşin yuvarlağı kaleci Fırat'ın üzerinden filelere gönderdi. 1-1

88. dakikada Kasımpaşa mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Halil ceza alanına girerken Aykut'un müdahalesi ile top boşta kaldı. Pozisyonu takip eden Korhan, boş kale yerine meşin yuvarlağı kornere gönderdi.

Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol olmayına karşılaşma her iki yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

GENÇLERBİRLİĞİ: 1-1 : KASIMPAŞA

Stat: Ankara 19 Mayıs
Hakemler: Suat Arslanboğa, Serkan Akal, Mehmet Tekin

Gençlerbirliği: Özkan 5, Orhan 6, Mahmut 4, Aykut 4, Mehmet 5, Serkan 4, Cem Can 4, Jedinak 6, Azofeifa 4(Dk. 46 Yasin 5) , Hurşut 4(Dk 69 Oktay 7), Mununga 3(Dk. 42 Zec 5)

Kasımpaşa: Fırat 5, Erdi 4(Dk. 46 Sancak 5), Bustos 6, Barış 6, Ergün 5, Keller 6,
Korhan 5, Tjikuzu 5, Halil 7, Şahin 6 (Dk. 75 Hüseyin 4), Ersen 4(Dk. 58 Azar 4)

Goller: Dk. 25 Halil (Kasımpaşar) Dk. 75 Oktay (Gençlerbirliği)
Sarı Kartlar: Dk. 11 Mahmut, Dk. 20 Mununga (Gençlerbirliği) Dk. 65 Tjikuzu (Kasımpaşa)

Kırmız Kart: Dk. 78 Tjikuzu (Kasımpaşa)

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0