MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5203
EURO
34.8906
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ÜLKESİNDE BÜYÜK SEVİNÇ YARATTI

2019 Oscar Ödülleri, muhteşem törenle sahiplerini buldu. 91'inci Oscar Akademi Ödüllleri'nde En İyi Yönetmen Ödülü'nü Meksikalı yönetmen Alfonso Cuaron aldı.
91'inci Oscar Ödülleri'ne 10 dalda aday olan Roma filmi, Yabancı Dilde En İyi Film, En İyi Görüntü Yönetmeni ve En İyi Yönetmen ödüllerini kazandı. Meksikalı yönetmen Alfonso Cuaron, ödülleri almak üzere üç kez sahneye çıktı.

ÖDÜL TÖRENİNİ TOPLUCA SEYRETTİLER

Meksikalı başarılı yönetmen Cuaron'un Oscar'daki başarısı, ülkesi Meksika'da büyük sevinç yarattı. Los Angeles'taki Dolby Tiyatrosu'nda düzenlenen 91. Oscar Ödül Töreni'ni Meksikalılar açık havada bir araya gelerek topluca seyretti.


ÜLKESİNDE BÜYÜK SEVİNÇ YARATTI

Oscar'ın en büyük ödüllerinden olan En İyi Yönetmen ödülünün açıklanmasını heyecanla bekleyen Meksikalıların Alfonso Cuaron adını duymasıyla sevinci katlandı.

ALFONSO CUARON KİMDİR?

Başarılı yönetmen Alfonso Cuaron, Mexico'nun Mexico City şehrinde 1961 yılında doğmuştur. Babası Alfredo Cuarón yıllar boyunca Amerikan hükümeti için nükleer fizikçi olarak çalışmıştır. İki erkek kardeşi vardır. Kardeşi Carlos kendisi gibi sinemacıdır. Diğer kardeşi Alfredo ise korumacı bir biyologdur.


Mexico'da bulunan National Autonomous üniversitesinde sinema bölümünü okumuştur. Ayrıca, Centro Universitario de Estudios Cinematográficos'de hem sinema hem de felsefe okumuştur. Bu üniversitede tanıştığı Carlos Marcovich ile Emmanuel Lubezki sayesinde ilk kısa filmini çekerek profesyonel yönetmenlik kariyeri için ilk adımı atmış oldu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0