MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4575
EURO
34.7559
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Volkan Demirel, özür diledi

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Bucaspor maçında yediği gollerden dolayı özür diledi.
25.04.2011 09:44

Volkan, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında ise liderlik koltuğunu ele geçirmek için çok önemli bir maçı geride bıraktıklarını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:


''Maçı 3-1'e de 5-3'e de biz getirdik. Bugün yediğimiz golleri Volkan Demirel'in yememesi gerekiyordu. Ama arkadaşlarım beni mahcup etmediler ve maçı çevirdik. Maçta bizi destekleyen İzmirli taraftarlarımıza ve İstanbul'dan gelen seyircilerimize teşekkür ediyorum. Bu müsabakada gösterdiğimiz mücadele, şampiyonluğu ne kadar istediğimizi ve aç olduğumuzu gösteren, özlenen şampiyonluğunun geleceğinin bir kanıtı.''
Saha ve hava şartlarının oyunlarını etkilediğini ve istedikleri gibi pas yapamadıklarını vurgulayan Volkan Demirel, ''Bucaspor da bizi çok iyi analiz etmiş. Defansın gerisine attıkları paslarla goller bulmaya çalıştılar. Bucaspor, bugün gösterdiği mücadeleyi sezon boyu verseydi, çok farklı bir durumda olurdu. 5 güzel gol attık. Güiza'yı da tebrik ediyorum. Takıma yarar sağlayacak golü attı. Şampiyonluğa inanıyoruz. Allah da isteyenin yanındandır'' dedi.

Volkan Demirel, devre arasında birbirlerine herkesin sakin olması gerektiğini söylediklerini belirterek, ''Geriye düştüğümüz maçlarda kaybedeceğimizi çok düşünmüyoruz. Mağlup duruma düşsek de maç kazanmasını biliyoruz. Taraftarların bu takımla gurur duyması gerekiyor. Bu seneki masal gibi durum. Devre arasında yapılan eleştirilere karşı ayakta kaldığımızın masal gibi anlatılması gerekiyor'' ifadesini kullandı.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0